Menu Close

Преглед на тежестта на тежестта

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от тежести с гравитачно тегло

През 2017 г. Gravity представи своето водещо одеяло с кампания Kickstarter. Кампанията за оригиналното Gravity Blanket беше изключително успешна и одеялото остава популярен избор за купувачите.

Откакто първоначално дебютира Gravity Blanket, компанията надгради своя дизайн и премина от пластмасово полифил до фини стъклени мъниста. Продуктовата линия Gravity също се разшири, като включва множество одеяла, чаршафи, спално бельо, възглавници и матрак.

Ще разгледаме по-отблизо одеялата с гравитация, налични днес, с акцент върху водещия Gravity Blanket. Gravity предлага следните претеглени одеяла:

Gravity Blanket
Това е оригиналното Gravity Blanket, преработено, за да включва първокласни стъклени мъниста. Той има вътрешна памучна обвивка и плюшена завивка от микрофибър.

Охлаждащо одеяло
Охлаждащото одеяло има същия интериор като Гравитационното одеяло, но замества плюшеното покритие от микрофибър за покритие, отнемащо влагата за по-добро регулиране на температурата.

Modernist x Gravity Cotton Weighted Blanket
Това ограничено дизайнерско одеяло има 100% памучно покривало с 300 броя конци.

Детско одеяло
с гравитация С по-малки размери и по-малко тегло, Детското одеяло с гравитация е предназначено за деца на възраст над 7 години. Предлага се с претеглена плюшена играчка.

Одеяло за гравитационно пътуване Одеялото
за гравитационно пътуване е по-малко одеяло от 10 килограма, което се доставя с калъф за носене, за да се използва при пътуване.

Ще предоставим пълен преглед на оригиналното Gravity Blanket, включително задълбочени оценки на производителността и обратна връзка с клиентите. Също така ще ви помогнем да определите колко тежко трябва да бъде вашето претеглено одеяло. И накрая, ще прегледаме съответните фирмени правила, включително подробности за доставка и връщане.

Разбивка на прегледа на одеялото с гравитация

Оригиналното Gravity Blanket, върху което ще се спрем в този раздел, е висококачествено тегловно одеяло, което предлага много предимства за траверси. Налични са множество опции, така че купувачите могат да изберат размера и теглото, които най-добре отговарят на техните нужди.

Това е добре конструирано одеяло, което е направено с първокласни материали. Гравитацията се е подобрила спрямо оригиналния си дизайн. Вътрешната памучна обвивка има решетъчни шевове, които помагат за равномерното разпределение на пълненето на стъклените перли, докато външният капак се свързва с черупката и не позволява да се измества.

Gravity Blanket е проектиран с мисъл за възрастни. Одеялото симулира докосване с дълбоко налягане (DPT) за усещане за прегръдка на тялото, което има за цел да помогне на спящите да се отпуснат. Тези, които имат проблеми със заспиването или заспането, могат да се възползват от DPT, въпреки че изследванията все още продължават.

Общата идея е, че претеглените одеяла помагат за повишаване на нивата на серотонин и мелатонин, като същевременно намаляват нивата на кортизол. Това помага за намаляване на стреса, безпокойството и напрежението. В резултат на това одеялата като Gravity Blanket често се хвалят от траверси, борещи се с безсъние, синдром на неспокойните крака (RLS) и безпокойство. Ако изпитвате тези проблеми, се препоръчва консултация с медицински специалист.

Материали и опции

Gravity предлага пет претеглени одеяла. Всяко одеяло включва памучен интериор, изпълнен с микро стъклени мъниста. Тези опции обаче се различават по отношение на наличните размери, тегла и покривен материал.

С толкова много опции, от които можете да избирате, има Gravity одеяло за почти всеки купувач, включително деца, хора, двойки, горещи траверси и тези, които пътуват често. Оригиналното Gravity Blanket и Cooling Blanket предлагат най-много възможности за купувачи. Трябва да се отбележи, че единичният размер на тези одеяла се произвежда в множество опции за тегло, докато размерът на дамата / царя е ограничен до опция за тегло от 35 паунда.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Гравитационно одеяло Единична, кралица / крал 15 lbs, 20 lbs, 25 lbs, 35 lbs Нетоксични микро стъклени мъниста Одеяло от микрофибър върху чиста памучна обвивка Единична: 72 ”L x 48” W

Кралица / Крал: 90 ”L x 90” W

Гравитационно охлаждащо одеяло Единична, кралица / крал 15 lbs, 20 lbs, 25 lbs, 35 lbs Нетоксични микро стъклени мъниста Влаговластваща полиестерна завивка върху чиста памучна обвивка Единична: 72 ”L x 48” W

Кралица / Крал: 90 ”L x 90” W

Модернистично одеяло с тежест от памук Единична, кралица / крал 15 lbs, 35 lbs Нетоксични микро стъклени мъниста 100% памучно завивка върху чиста памучна обвивка Единична: 72 ”L x 48” W

Кралица / Крал: 90 ”L x 90” W

Одеяло с гравитация за деца Деца 10 lbs Нетоксични микро стъклени мъниста Влаговластваща полиестерна завивка върху чиста памучна обвивка 66 ”L x 42” W
Претеглено одеяло с гравитационно пътуване Пътуване 10 lbs Нетоксични микро стъклени мъниста Полиестерна завивка върху чиста памучна обвивка 66 ”L x 42” W
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Претеглените с гравитация одеала са на конкурентни цени, с ценови диапазон, който се харесва на много различни купувачи и бюджети. Има възможност за почти всички, вариращи от тези, които са любопитни за претеглените одеяла и искат да опитат, без да харчат твърде много, и тези, които са готови да инвестират повече.

Цената на всяко одеяло с гравитация зависи от размера и покривния материал. Във всяка опция теглото на одеялото не оказва влияние върху цената. За оригиналното Gravity Blanket, системата за закрепване леко влияе на цената. Оригиналното Gravity Blanket има копчета и връзки за фиксиране на външния капак към интериорния пълнеж. Модернизирана система с цип вече се предлага срещу допълнително заплащане.

Когато сравняват цените, купувачите трябва да вземат предвид материалите и конструкцията. В по-голямата си част претеглените одеяла ще струват между 75 и 300 долара. Калъфите от памук и други естествени тъкани обикновено са по-скъпи от микрофибрите. Гравитацията също използва висококачествени стъклени мъниста във всяко одеяло, докато някои компании използват пластмасови пелети вместо това, за да намалят разходите.

Може да се окаже, че си струва да се инвестира в по-скъпо одеяло, ако е направено от дишащи, регулиращи температурата материали. Докато повечето претеглени одеяла са оразмерени за индивидуална употреба, тези, които искат допълнително покритие, могат да изберат по-голям размер.

Гравитачно претеглено одеало

Продукт Цена
Гравитационно одеяло Единична с бутон / връзки: $ 189

Кралица / крал с копчета / връзки: $ 249

Единична с цип: 195 долара

Кралица / Крал с цип: 255 долара

Гравитационно охлаждане Единична: 199 долара

Кралица / Крал: $ 259

Модернистично одеяло с гравитация Единична: $ 205

Кралица / крал: $ 265

Деца гравитация 170 долара
Гравитационно пътуване 135 долара

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Gravity Blanket се представя добре за повечето спящи. Претеглените одеяла са уникални с това, че имат тежък пълнеж, който прегръща тялото, за да помогне за намаляване на напрежението и безпокойството. Въпреки че има някои съображения за купувачите, които са специфични за претеглените одеяла, следните фактори трябва да се вземат предвид при пазаруването на ново одеяло като цяло.

Конструкцията на одеялото ще определи колко трайно е и колко равномерно се разпределя пълнежът. Видът и качеството на материалите могат да повлияят на фактори като лекота на грижи и регулиране на температурата. Тъй като всеки купувач има различни нужди и предпочитания, наличието на множество опции често е от полза.

Gravity Blanket е топло и уютно, с плюшено външно покритие и дишащ интериор. Изработена е с висококачествени материали и се представя добре в няколко ключови категории. Тук ще разбием конкретни оценки за оригиналното Gravity Blanket.

Качество на запълване

Gravity Blanket е изпълнен с висококачествени микро стъклени мъниста. Този тип пълнеж е екологичен и хипоалергенен. Освен това е дишащ, така че въздухът може да циркулира из вътрешността.

Качество на черупката

Gravity Blanket има вътрешна и външна обвивка, като и двете са изработени от висококачествени материали. Вътрешната обвивка е от чист памук, който е мек и дишащ. Външното покривало за завивка е направено от полиестерно микрофибър за плюшено, минкизиращо усещане.

Контрол на температурата

Вътрешната обвивка на Gravity Blanket е дишаща, но полиестерната завивка има тенденция да улавя топлината. Това одеяло има топло и уютно усещане, така че горещите траверси може да помислят вместо това за гравитационното охлаждащо одеяло.

Опции за тегло

Оригиналното Gravity Blanket се предлага в множество тегла и размери, включително опции от 15, 20, 25 и 35 паунда. По-леки тежести от 10 килограма се предлагат като други продукти за тежести с гравитация.

Разпределение на запълване

Вътрешната памучна обвивка има решетъчни шевове, за да поддържа пълненето правилно разпределено. Въпреки това, някои потребители са забелязали, че мрежестите шевове могат да се разделят на места с течение на времето, което води до изместване на запълването на една страна. Това е рядко явление, но все пак е възможно.

Трайност

Гравитационното одеяло е изработено от трайни материали. Наличието на завивка помага за намаляване на износването на вътрешната обвивка. Единствената ни грижа е трайността на мрежовите шевове, използвани за поддържане на разпределението на пълнежа, въпреки че трябва да издържат при нормална употреба и правилна грижа.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Гравитацията предлага няколко разновидности на тегло и повечето купувачи ще могат да намерят тегло, което отговаря на техните нужди. Оригиналното Gravity Blanket се предлага в единичен размер с тегло 15 паунда, 20 паунда или 25 паунда и размер на кралица / крал, който тежи 35 паунда.

За да изпитат предимствата на дълбокото стимулиране на натиска, купувачите ще искат претегленото одеяло да е достатъчно тежко, за да осигури усещане за прегръдка на тялото. Това помага за намаляване на стреса и напрежението в тялото, насърчаване на релаксация и по-добър сън.

Като цяло, претегленото одеяло трябва да тежи 10 процента от телесното ви тегло. Например, спален, който тежи 150 килограма, трябва да избере одеяло с тегло 15 килограма. Ако сте между размерите, Gravity предлага да изберете по-ниското тегло.

За одеяла с един размер Gravity препоръчва следното:

Тегло на одеялото Телесно тегло
15 паунда 100+ килограма
20 паунда 180+ килограма
25 паунда 230+ килограма

Размерът на кралицата / краля има по-големи размери, за да покрие легло с кралица или крал. Може да се използва от лица или двойки, а по-големият размер и равномерното разпределение на пълнежа помага да се предотврати претоварването на потребителите от по-голямото тегло. Гравитационното одеяло не се препоръчва за траверси с тегло под 50 килограма.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от тежести с гравитачно тегло

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Гравитационни кораби за САЩ и Канада. Гравитационните одеяла също се предлагат онлайн чрез Amazon и в магазини при партньори на дребно като Bloomingdale’s и Tangible.

  Пазаруващите в Обединеното кралство, Италия, Франция, Германия и Испания могат да купуват гравитационни продукти чрез Amazon EU.

 • Доставка

  Гравитацията изпраща повечето артикули чрез UPS, но по-малките артикули могат да бъдат изпратени чрез USPS. Доставката е безплатна в рамките на САЩ.

  Поръчките се обработват бързо и след изпращането на пакета се изпраща имейл с информация за проследяване.

  Поръчките обикновено се доставят в рамките на 5 до 7 работни дни в САЩ и в рамките на 10 до 14 работни дни в Аляска, Хавай и Канада. Не се предлага ускорена доставка.

  Доставката не е налична за APO, FPO или PO кутии.

 • Пробен период

  Gravity приема връщане на неповредени стоки в оригиналната опаковка в рамките на 30 дни от получаването им.

  За да инициира връщане, купувачът трябва да се свърже с Gravity по имейл, за да поиска номер на разрешение за връщане. Клиентът носи отговорност за таксите за връщане и опаковането.

  Клиентите могат да изберат да обменят артикула или да получат възстановяване на сумата.

 • Гаранция

  Gravity не предлага гаранция за одеялата си извън 30-дневния прозорец на политиката за връщане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector