Menu Close

Helix Weighted Blanket Review

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Helix

Helix стартира през 2015 г. с цел да улесни избора, персонализирането и поръчването на нов, достъпен матрак. След като компанията спечели внимание за своя тест за сън и персонализирани матраци, тя добави допълнителни продукти към линията, включително възглавници, рамки за легло, чаршафи и други опции за спално бельо.

Helix Weighted Blanket е единственото предлагано до момента тегло одеяло на компанията. Одеялото се предлага в опции от 10, 15 и 20 килограма, което го прави най-подходящ за траверси с тегло между 100 и 200 килограма. С двустранно покритие, това одеяло включва мека флисова страна и срязана микрофибърна страна. Висококачествените стъклени мъниста и джобовете с вътрешна решетка разпределят равномерно теглото.

Ще разгледаме по-отблизо Helix Weighted Blanket, като анализираме и оценим неговите материали, производителност и опции.

Разбивка на Helix Weighted Blanket Review

Претеглените одеяла стават все по-популярни през последните години поради техния потенциал да подобрят качеството на съня. Чрез дълбоко стимулиране на натиска се смята, че претеглените одеяла помагат за облекчаване на стреса и безпокойството и стимулират отпускането. Това може да доведе до по-спокоен сън. Претегленото одеяло Helix включва няколко функции, които могат да насърчат спокоен нощен сън за някои хора в зависимост от личните им предпочитания.

Използвайки мрежа от вътрешни зашити джобове, Helix Weighted Blanket разпределя тежестта равномерно. Одеялото е изпълнено с фини стъклени мъниста, които подобряват трайността и памучна обвивка за дишане и комфорт. Всяко претеглено одеяло също се предлага с подвижно, двустранно покритие, което се пере в машината. В зависимост от предпочитанията си, траверсите могат да предпочетат уютната, руновата страна или топлата, подстригана микрофибърна страна на покривалото.

Трите опции за тегло на това хвърляне вероятно ще бъдат най-близки до идеалните за траверси, които тежат между 100 и 200 паунда.

Като цяло това одеяло може да е добър избор за траверси, които искат траен и достъпен модел с баланс на топлина и дишане.

Материали и опции

Helix Weighted Blanket има три варианта за тегло: 10, 15 и 20 паунда. Одеялата от 10 и 15 килограма са с размери 48 инча на 72 инча, а одеялото от 20 килограма е малко по-голямо на 48 инча на 74 инча. Вътре в одеялото стъклените мъниста, обвити в памучна обвивка, помагат за регулиране на температурата и равномерно разпределение на теглото. Двустранният капак предлага мека, поларена страна и топла страна от микрофибър.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Претеглено одеяло Helix Хвърли 10 lbs., 15 lbs., 20 lbs. Стъклени перли Черупка: памук

Корица: Руно, ножица от микрофибър

10 lbs.: 48 ”x ​​72”

15 lbs.: 48 “x 72”

20 lbs.: 48 “x 74”

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Като цяло, претеглените одеяла обикновено попадат в ценови диапазон от $ 100 до $ 300. Helix Weighted Blanket е в долния край на този ценови диапазон, което е типично за одеяло с неговия размер.

Докато Helix Weighted Blanket използва висококачествени материали в конструкцията си, размерът на хвърлянето намалява производствените разходи, тъй като по-големите одеяла струват повече за производство. С увеличаване на теглото на одеялото нараства и цената. Това е характерно и за най-претеглените модели одеяла. Тъй като за увеличаване на теглото са необходими повече материали, разходите за производство също нарастват.

Като се има предвид достъпната цена и качествените материали, Helix Weighted Blanket може да се хареса на бюджетни купувачи.

Helix Претеглено одеяло Ценообразуване

Продукт Цена
Претеглено одеяло Helix 10 lbs.: $ 99

15 lbs.: $ 105

20 паунда: $ 115

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Има много ключови фактори за ефективност, които трябва да се вземат предвид при избора на претеглено одеяло, като опции за тегло, издръжливост, дишане, качество на пълнене и др. Помислете за предпочитанията и нуждите си за сън, когато търсите претеглено одеяло, за да намерите най-добрия вариант за вас.

Претегленото одеяло Helix се представя добре във всички наши категории на изпълнение. Тъй като е пълна с фини стъклени мъниста и е обвита в памучна обвивка, одеялото е издръжливо и трябва да издържи добре, ако се грижи правилно. Тази конструкция също допринася за равномерното разпределение на теглото и дишането на одеялото, подобрявайки контрола на температурата и комфорта. Вътрешната дишане е балансирана с външната топлина и уют на двустранно покритие от руно и микрофибър.

Helix Weighted Blanket се предлага в опции с ограничено тегло, което прави одеялото най-подходящо за траверси с тегло между 100 и 200 паунда. Тъй като моделът се предлага само в размер на хвърляне, той може да не е идеален за спящ, който търси одеяло с по-голямо покритие.

Качество на запълване

Пълнежът на Helix Weighted Blanket включва висококачествени стъклени мъниста, зашити в мрежести джобове за последователно разпределение на теглото.

Качество на черупката

Вътрешната обвивка от памук обгражда пълнежа за допълнителен комфорт и дишане. Външното покривало на одеялото е двустранно с мека, висококачествена флисова страна и топла, подстригана микрофибърна страна. Капакът е подвижен и се пере в пералня.

Контрол на температурата

Поради покритието от руно и микрофибър, това одеяло поддържа топлина, поддържайки трапезите топли и уютни. Тази топлина се балансира от вътрешните стъклени мъниста, които не задържат много топлина и памучната обвивка, която позволява циркулация на въздуха. Горещите траверси и тези, които планират да използват своето претеглено одеяло целогодишно, може да помислят за сдвояване на вложката с по-дишащо покривало за най-доброто регулиране на температурата през по-топлите части на годината.

Опции за тегло

Helix Weighted Blanket предлага набор от опции за тегло, включително 10, 15 и 20 паунда, което го прави най-подходящ за траверси с тегло между 100 и 200 паунда.

Разпределение на запълване

Цикли от одеяло на всеки ъгъл на вложката спомагат за ограничаването на сглобяването, като правят възможно по-силното закрепване на капака. Поради вътрешните мрежести джобове, одеялото също разпределя равномерно стъклените мъниста по тялото на спалния.

Трайност

Благодарение на висококачествените си материали, Helix Weighted Blanket трябва да издържи добре с течение на времето. За да увеличат продължителността на живота си, собствениците трябва да се грижат за одеялото, следвайки инструкциите на производителя.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

За оптимално налягане повечето клиенти трябва да търсят претеглено одеяло, което е приблизително 10% от телесното им тегло. По-тежкото одеяло може да окаже по-голям натиск върху тялото, докато по-лекият модел може да позволи повече движение. Вашите предпочитания за сън и релаксация могат да определят кой вариант е най-подходящ за вас.

Helix Weighted Blanket се предлага в 10-, 15- и 20-килограмови опции, които обикновено са подходящи за лица между 100 и 200 паунда. Хората, близки до 100 паунда, вероятно ще предпочетат опцията от 10 паунда, тези, които са близо до 150 паунда, могат да предпочитат модела от 15 паунда, а траверсите с тегло от 200 паунда може да харесат одеялото от 20 паунда.

Докато тези селекции трябва да побират повечето възрастни спящи, хората с основните здравословни състояния трябва да се консултират с лекаря си преди употреба. Също така трябва да говорите с Вашия лекар, преди да закупите претеглено одеяло за дете, тъй като някои деца не са физически достатъчно зрели за безопасна употреба. Опциите за тегло за Helix Weighted Blanket вероятно ще бъдат твърде тежки за повечето деца, въпреки че 10-килограмовото одеяло може да е подходящо за някои по-големи деца.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Helix

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Helix се доставя до всички 50 щата и части на Канада. Можете да закупите продукти на Helix на техния уебсайт, в техния магазин за тухли и хоросани в Ню Йорк и в партньорските шоуруми в САЩ.

 • Доставка

  Повечето поръчки се изпращат в рамките на 1 до 2 работни дни. Клиентите в САЩ могат да се възползват от безплатната доставка, докато за канадските поръчки се прилагат такси. Пакетите обикновено се изпращат чрез FedEx и могат да бъдат проследени чрез FedEx Delivery Manager.

 • Пробен период

  Helix предлага 100-дневен пробен период. Ако клиентът не е доволен от одеялото си по някаква причина, той може да го върне за пълно възстановяване на покупната цена. Възстановяването обикновено отнема 5 до 7 работни дни, за да бъде кредитирано.

 • Гаранция

  Helix предлага 1-годишна ограничена гаранция, която покрива дефекти на производителя или материала. Гаранцията не покрива нормалното износване, повредата на потребителя или промяната в предпочитанията. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector