Menu Close

Преглед на претегленото одеяло Hush

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за одеяла с тегло Hush

Hush стартира в началото на 2018 г. със своя флагман Hush Classic Weighted Blanket. Оттогава компанията се разширява, като включва допълнителни претеглени одеяла в различни размери и тежести, както и възглавница, маска за очи, чаршафи и качулка.

Всички одеяла Hush се доставят с завивка и са пълни с нетоксични стъклени микрозърна. Този преглед ще се фокусира върху Hush Classic, но ще обхванем и други модели Hush, за да помогнем да сравните и изберете най-подходящия продукт.

Предлагат се четири различни модела:

 • Hush Classic: Classic се предлага в четири размера и шест варианта за тегло, вариращи от 12 до 35 паунда. Калъфът за юрган е изработен от нощен полиестер.
 • Hush Throw: Хвърлянето е по-малко от Hush Classic. Двустранното покривало е шерпа от руно от едната страна и микрофибър от другата страна.
 • Hush Iced 2.0: Iced 2.0 е проектиран да осигури охлаждащ ефект, което го прави подходящ за траверси, които работят горещо или които използват претеглени одеала в топло време. Iced 2.0 се предлага в същите размери и тегло като Classic.
 • Деца Hush: Одеялото Kids предлага най-леките и най-малките опции за размер сред всички модели Hush. Предлага се в допълнителни модели с детски теми.

Ние ще оценим различни аспекти на ефективността на Hush Classic Weighted Blanket и ще предложим насоки за избор на най-добрия вариант за вашите нужди.

Разбивка на преглед на претегленото одеяло с претеглена тишина

Hush се отличава от много конкуренти, като предлага голямо разнообразие от размери и тежести. Моделът Hush Classic се предлага в четири размера и шест варианта за тегло, което го прави подходящо одеяло за възрастни с почти всички тегла и размери. Класическите одеяла Hush също са с няколко сантиметра по-дълги и по-широки от много други претеглени одеяла на пазара, което им позволява да покрият цялата повърхност на леглото с допълнителна дължина, за да се завесят над ръба.

Hush Classic съдържа пълнеж от стъклени мъниста, който е по-дишащ от повечето пластмасови пелети, често срещани в други претеглени одеяла. Пълнежът е плътно опакован в зашити джобове, за да се осигури равномерно разпределение. Система с цип здраво закрепва вътрешното одеяло към завивката, предпазвайки вътрешното одеяло да се сгъва в рамките на покривалото.

С разнообразието си от избор на размер и тегло, Hush Classic е добър вариант за траверси, които желаят одеяла, които са по-леки или по-тежки от тези, предлагани от марки с по-ограничен избор. Може да е идеален и за купувачи, които имат естетически предпочитания към одеялата, които са изцяло покрити над леглото.

Материали и опции

Одеялата Hush се различават по размер и тегло в зависимост от модела. Hush Classic и Hush Iced 2.0 се предлагат в тийнейджърски, двойни, кралични и кралски размери, вариращи от 12 до 35 паунда. Hush Weighted Throw се предлага в един размер и тегло, докато Hush Kids предлага най-малките и леки опции.

Всяко одеяло е напълнено със стъклени микрозърна, за да добави тежест, да прегърне плътно тялото и да позволи циркулация на въздуха. Всички модели Hush се доставят с подвижно покривало за завивка, което се прикрепва към вътрешното одеяло от микрофибър с помощта на система с цип. Материалите на завивката се различават в различните модели, включително полиестер от минки, микрофибър, вискоза от бамбук и памук.

Понастоящем одеялата се предлагат в един или два цвята, с изключение на Hush Kids, който предлага допълнителни модели, подходящи за деца.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Класическо одеяло Hush Тийнейджър, близнак, кралица, крал 12 lbs., 15 lbs., 20 lbs., 25 lbs., 30 lbs., 35 lbs. Стъклени микрозърна Покривало за завивка: полиестер

Черупка: Микрофибър

Тийнейджър: 48 ”x ​​78”

Двойна стая: 60 ”x 80”

Queen: 80 ”x 87”

Крал: 90 ”x 90”

Хъш претеглено хвърляне Хвърли 8 lbs. Стъклени микрозърна Калъф за завивка: Микрофибър и руно

Черупка: полиестер

42 “x 72”
Hush Iced 2.0 Тийнейджър, близнак, кралица, крал 12 lbs., 15 lbs., 20 lbs., 25 lbs., 30 lbs., 35 lbs. Стъклени микрозърна Покривало за завивка: Вискоза, получена от бамбук

Черупка: Микрофибър

Тийнейджър: 48 ”x ​​78”

Двойна стая: 60 ”x 80”

Queen: 80 ”x 87”

Крал: 90 ”x 90”

Хъс деца Хлапе, тийнейджър 5 lbs. Стъклени микрозърна Покривало за завивка: памук, полиестер или бамбукова вискоза

Черупка: Микрофибър

Дете: 38 ”x 54” Тийнейджър: 48 ”x ​​78”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Претеглените одеяла обикновено струват от 100 до 300 долара. Одеялата с тишина се носят около средата на този диапазон. Hush Iced 2.0 е по-скъп от Hush Classic поради разликите в материалите за завивка. Моделите Hush Kids и Hush Throw струват по-малко от Hush Classic и Iced 2.0 поради по-малките си размери. Одеялата с кралски размери, които са най-големият вариант, са най-скъпи.

Всички одеяла Hush се доставят с подвижно покривало, докато други марки могат да продават завивката отделно. Това е важно да се има предвид при сравняване на цените между различните марки.

Въпреки че на пазара има модели с по-ниски цени, по-високата цена на Hush може да се дължи отчасти на използването на качествени материали и конструкция, което може да помогне за осигуряване на по-голяма дълготрайност. Закупуването на качествено одеяло с по-висока цена може в крайна сметка да бъде по-изгодно от бюджета, отколкото да купите вариант с ниско качество, който трябва да замените по-рано.

Hush претеглено одеало ценообразуване

Продукт Цена
Класически Hush Тийнейджър: 179 долара

Близнак: 189 долара

Дама: 209 долара

Крал: 219 долара

Тихо хвърляне 169 долара

 

Hush Iced 2.0 Тийнейджър: 199 долара

Близнак: 219 долара

Дама: 249 долара

Крал: $ 259

Хъс деца Хлапе: $ 129 – $ 149

Тийнейджъри: $ 179 – $ 199

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Ефективността на претегленото одеяло зависи от няколко фактора. Някои критерии, които трябва да се вземат предвид, са качеството на материалите за пълнене и черупки, опциите за тегло, издръжливостта, дишането и разпределението на пълнежа.

Класическото одеяло Hush Classic използва висококачествени материали и конструкция, което означава, че вероятно ще издържи по-дълго от много одеяла на пазара. Неговият пълнеж от стъклени топчета е по-дишащ от пластмасовите пелети, за да подпомогне циркулацията на въздуха. Имайте предвид, че изолационните свойства на покривалото за юрган от минки могат да компенсират въздушния поток. Спящите, които работят горещо, може да предпочетат да използват одеялото без завивката или да закупят Hush Iced 2.0.

Hush предлага отличен набор от опции за тегло, за да отговори на нуждите на траверси от различни възрасти и размери. Компанията също така произвежда модел одеяло, предназначен за деца и отделен модел, проектиран за охлаждане.

Качество на запълване

Hush използва висококачествен, нетоксичен стъклен пълнеж от микрозърна, който той нарича „стъклен пясък“. Този материал е по-дишащ и по-малко склонен към миризми, отколкото повечето пластмасови пълнители за пелети, като същевременно прегръща тялото по-плътно. Качеството на пълнежа и конструкцията помага да се осигури по-голяма дълготрайност.

Качество на черупката

Hush Classic има обвивка от микрофибър и включва подвижно покривало за завивка, което е направено с плюшен, нощен полиестер. И двата материала са висококачествени и меки на допир.

Контрол на температурата

Одеялата Hush използват пълнеж от стъклени топчета, който има тенденция да регулира температурите по-добре от пълненето на пластмасови пелети. Калъфът за юрган може да улови топлина и да се почувства прекалено топъл за траверси, които са горещи, и за тези, които използват одеялото при по-високи температури. Този капак обаче може да се свали за по-голяма дишане.

Опции за тегло

Hush Classic се предлага в шест различни грамажа, започвайки от 12 паунда и достигайки до 35 паунда. Предлагат се по-леки опции за Hush Kids и Hush Throw.

Разпределение на запълване

Пълнежът от стъклени мъниста в Hush Classic е опакован в плътно зашити джобове по цялото одеяло, разпределяйки равномерно теглото. Това помага да се предотврати обединяването, което може да бъде често срещано при претеглените одеяла.

Трайност

Hush Classic използва висококачествени материали и здрава конструкция, която обикновено допринася за по-дълъг от средния живот на претеглените одеяла.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Идеалното тегло за претеглено одеяло в крайна сметка е въпрос на лични предпочитания, но общата мъдрост е да изберете вариант, който е приблизително 10% от телесното тегло на спящия. Ако одеялото е предназначено за двама души, които споделят легло, може да е за предпочитане малко по-тежък вариант, тъй като теглото ще бъде разпределено. Може да са необходими известни опити и грешки, за да се определи в крайна сметка вашето перфектно тегло на одеялото.

Hush Classic се предлага в шест варианта за тегло, вариращи от 12 до 35 паунда. Спящите от повечето възрасти и размери вероятно ще намерят тегло, което отговаря на техните нужди, независимо от личните им предпочитания.

За тези, които са на пазара за по-леки одеяла, Hush Throw е само 8 паунда. Моделът Hush Kids се предлага в по-малки размери и се предлага в опция от 5 килограма, което е най-подходящият вариант за деца. Въпреки това се консултирайте с лекаря на детето си, преди да използвате претеглено одеяло. Важно е да се уверите, че детето ви е достатъчно голямо, за да използва безопасно претеглено одеяло и че теглото на одеялото е подходящо за размера на детето ви.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за одеяла с тегло Hush

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Одеялата Hush се предлагат през уебсайта на Hush и при избрани търговци на дребно в Канада и САЩ.

 • Доставка

  Доставката е безплатна в рамките на САЩ и Канада. Hush обикновено обработва поръчки в рамките на 1-2 работни дни за продукти, които са на склад. Обикновено са необходими допълнителни 5-7 работни дни, докато продуктите пристигнат по местоназначение.

 • Пробен период

  Hush предлага 100-дневен пробен период за претеглени одеяла. Клиенти, които са недоволни от одеялото си, могат да го върнат за възстановяване, при условие че одеялото е без повреди и петна. Hush приспада таксите за връщане от връщането.

 • Гаранция

  Hush предлага ограничена едногодишна гаранция за претеглени одеяла. Hush ще осигури еднократна подмяна на одеяла, които са покрили производствени дефекти като дефекти на ципа, изтичане на пълнеж от стъклени топчета или физически недостатъци, причиняващи разцепването на материала. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector