Menu Close

Преглед на одеялото на Layla

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла, претеглени от Layla

Основана през 2016 г., базираната в САЩ Layla Sleep направи име за себе си с подписващия се подвижен, напоен с мед матрак с мемори пяна. След успеха на това легло, компанията разшири своята линия, като включи втори модел матраци, възглавници, основи, чаршафи, топер, протектор, легло за домашни любимци и претеглено одеяло.

В момента Layla Weighted Blanket е единственото одеяло, произведено от компанията. Той получава своята отличителна прегръдка и тегло от микро стъклени мъниста, които са обвити в слоеве от мек полифит. Шевоъгълното капитониране държи мънистата на място, за да предотврати прекомерното мигриране на пълнежа. Едната страна на черупката е гладък, дишащ памук, а другата страна е от полиестерен плат.

Предлагат се три опции за размер и тегло: близнак (15 паунда), кралица (20 паунда) и крал (25 паунда).

Ще оценим ефективността на одеялото, ще анализираме неговата конструкция, ще разделим цените и размера му, ще обясним как да изберем тегло и ще обобщим подробности за компанията. Ако не сте сигурни дали Layla Weighted Blanket е подходящ за вас, ние ще ви помогнем да решите.

Layla Претеглена разбивка на прегледа на одеялото

Layla Weighted Blanket има много функции, които се открояват сред тълпата. Може би най-забележителното е, че черупката му се състои от две различни тъкани. Едната страна е гладка, с 300 конци памук, която може да се хареса повече на горещите траверси. Другата страна използва тънък полиестерен плат с меко, размито усещане, което може да изглежда изключително уютно през студените нощи. Спящите могат просто да обърнат одеялото, за да се адаптират към промените в сезона или личните предпочитания.

Въпреки че много претеглени одеяла трябва да се перат на ръка или да се почистват химически, Layla Weighted Blanket може да се пере в пералня и да се суши, така че може да бъде и силна възможност за тези, които се притесняват за чистотата на пространството за сън.

Със своето отчетливо шестоъгълно капитониране, външният вид на Layla Weighted Blanket може да привлече внимателни към стила купувачи. Тъй като одеялото се предлага само в сиво, клиентите с други цветови предпочитания могат да предпочетат друга опция.

Друг потенциален недостатък е ограниченият избор на тегло на Layla Weighted Blanket. Само с три тежести някои купувачи може да не успеят да намерят идеален вариант за техния тип тяло. Това важи особено за по-леките индивиди.

Претегленото одеяло Layla също може да е твърде топло за някои траверси. Докато памучната страна е по-дишаща от миникиращата, слоевете от поли-пълнителни вати изолират добре, правейки одеялото топло и уютно.

Материали и опции

Претегленото одеяло Layla се предлага в размери на близнаци, кралици и кралици, които тежат съответно 15, 20 и 25 паунда. Купувачите трябва да отбележат, че това и други претеглени одеяла обикновено не следват стандартните размери на одеялото. Вместо това те са малко по-малки, така че да няма прекомерен надвес, който да издърпа одеялото от леглото.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Layla Претеглено одеяло Близнак, кралица, крал 15 lbs. (Близнак),

20 lbs. (Кралица),

25 lbs. (Крал)

Микро стъклени мъниста Долен слой: 300 памука с конци с шестоъгълник

Най-горен слой: размит, подобен на норка полиестер

Двойна стая: 48 ″ x 72 ″

Queen: 60 ″ x 80 ″

Крал: 80 ″ x 87 ″

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Претегленото одеяло Layla попада в средния ценови диапазон за този тип спално бельо, който обикновено варира между 100 и 300 долара.

Цените варират в зависимост от качеството, материалите, размера и теглото. Докато купувачите може да се отклоняват от висококачествените опции поради по-високите си ценови точки, в крайна сметка тези одеяла може да са по-добрата стойност, тъй като обикновено продължават по-дълго. Освен това по-големите, по-тежки одеяла обикновено имат по-висока цена, но разходите могат да бъдат оправдани за двойки и по-тежки лица.

Тъй като Layla Weighted Blanket е добре направен и попада в ниския до средния край на средния ценови диапазон, това може да е изключително добра стойност.

Layla Претеглено одеало Ценообразуване

Размер Цена
Двойна (15 lbs.) 129 долара
Queen (20 lbs.) 159 долара
Крал (25 lbs.) 179 долара

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Доколко удобно се чувства едно претеглено одеяло в крайна сметка ще зависи от няколко ключови фактора за ефективност. Преди да направите покупката си, обмислянето на това как материалите, опциите за тегло и други свойства се подравняват с вашите цели, ще ви помогне да намерите най -доброто възможно одеяло за вашите нужди и предпочитания.

Нашите тестери усетиха, че Layla Weighted Blanket се представя добре като цяло. Неговите най-силни страни включват качеството и разпределението на пълнежа и лекотата на грижи. Подобно на много претеглени одеяла, най-големият недостатък могат да бъдат охлаждащите му свойства. Тъй като едната страна на одеялото има памучна обвивка, тя може да спи по-хладно от някои алтернативи, но изолационните му качества все още могат да го направят прекалено топло за някои траверси.

Качество на запълване

Безоловните, микро стъклени мъниста изпълват Layla Weighted Blanket, за да му придадат същественото си усещане и прегръдка отблизо. Тъй като тези мъниста са по-фини и по-гладки от повечето пластмасови пълнежи, одеялото не трябва да се чувства на бучки. Това се засилва допълнително от меко ваниране с полифил, което добавя малко плюшеност. Стъклените мъниста също са безшумни, така че не трябва да издават шумолене или променящи се звуци, когато премествате одеялото.

Микро стъклените мъниста обикновено се разглеждат като една от най-висококачествените опции за пълнене на претеглени одеяла, което печели Layla Weighted Blanket своя солиден резултат в тази категория.

Качество на черупката

Черупката на Layla Weighted Blanket използва два отделни материала, така че траверсите да имат различни възможности за усещане. Един слой използва памук с броене от 300 нишки за по-гладко и по-традиционно усещане. Другата страна има полиестерна материя, подобна на норка, която е мека и размита за допълнителен уют. Двете страни са с шестоъгълни шевове на Layla. Тази памучна и полиестерна обвивка трябва да е достатъчно издръжлива, за да издържи добре с времето.

Контрол на температурата

Претегленото одеяло Layla е създадено за топлина. Слоевете от вата от полифил обхващат стъклените мъниста, добавяйки изолация. Докато памучната страна на одеялото е по-дишаща от минките, всяка опция вероятно ще запази малко топлина. Това може да е идеално за студени нощи, но горещите траверси и тези, които живеят в топъл климат, могат да прегреят.

Опции за тегло

Претегленото одеяло Layla се предлага в три варианта за тегло от 15, 20 и 25 паунда. Всяка опция за тежест е с различен размер одеяло, което може да затрудни някои спящи, които търсят по-концентрирано чувство за тежест, да намерят подходящото прилягане.

Разпределение на запълване

Шестоъгълни джобове държат мънистата на място, така че тежестта да бъде равномерно разпределена. Ватирането с Polyfill допълнително намалява вероятността пълнежът да избяга.

Трайност

Претегленото одеяло Layla все още е сравнително ново за пазара, така че няма много отзиви от собствениците за това колко дълго трае. Предвид качествените му материали и добрата репутация на компанията, очакваме тя да бъде по-трайна от много претеглени одеяла, особено при подходящи грижи.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Като общо правило повечето спящи трябва да се стремят да намерят претеглено одеяло, което е около 10 процента от телесното им тегло. Това не трябва да е точно и можете да изберете по-тежка или по-лека опция въз основа на вашите лични предпочитания. Ако се притеснявате да се почувствате в капан, може би най-добрият вариант е по-лек, но ако харесвате допълнителен натиск, по-тежкото одеяло може да е по-подходящо за вас.

Претегленото одеяло Layla се предлага в три варианта за тегло. Въпреки че това дава на купувачите няколко възможности за избор, някои хора може да не успеят да намерят версия, която е идеална за техния тип тяло. Това е особено вероятно за по-малки индивиди, тъй като най-лекият вариант е 15 паунда.

Много родители купуват одеяла с тежести за децата си, но дори и най-леката версия на Layla Weighted Blanket вероятно ще бъде твърде голяма за по-голямата част от децата. Това би могло да представлява риск за безопасността, тъй като може да им е трудно да премахнат такова значително одеяло сами.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла, претеглени от Layla

Информация за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Layla Weighted Blanket корабите в САЩ и Канада. Продава се изключително чрез официалния уебсайт на Layla.

 • Доставка

  Доставката е безплатна в съседните Съединени щати и такса се прилага за поръчки до Аляска, Хавай и Канада.
  Претеглените одеала Layla обикновено напускат съоръжението в Сан Фернандо, Калифорния в рамките на 1-2 работни дни след направена поръчка. Оттам обикновено им отнема 2-5 работни дни, за да пристигнат в зависимост от местоположението ви. Layla ще предостави номер за проследяване, който да следва вашия пакет.

 • Пробен период

  Претегленото одеяло Layla се предлага с пробен период от 120 нощи. Ако опитате одеялото поне две седмици и след това решите по време на допустимия прозорец, че не е идеално за вас, изпратете го обратно за пълно възстановяване на покупната цена. Layla ще предостави етикет и ще покрие разходите за връщане на доставката.

 • Гаранция

  5-годишната гаранция покрива дефекти в материалите и изработката. Това може да включва проблеми като изтъркване, сълзи и неотменени шевове, които не са резултат от злоупотреба. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector