Menu Close

Преглед на одеялото на Luna

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Luna

Luna стартира през 2018 г. с фокус върху производството на висококачествени, достъпни претеглени одеяла. Сега Luna предлага разнообразие от одеяла с различни тежести в различни материали и дизайни, в допълнение към покривала за одеяла и възглавница. Конкурентната цена и трайната конструкция на одеяла с тегло Luna ги прави особено подходящи за пазаруващи с ценност.

Претеглените опции за одеяло от Luna включват:

 • Одеялото с памучно тегло Luna: Памучното одеяло е предназначено за дишане. Външната му обвивка е съставена от 100% памук, а слоестата му конструкция помага да циркулира въздух през одеялото, за да запази траверсите хладни.
 • Охлаждащото бамбуково одеяло Luna: Охлаждащото бамбуково одеяло е луксозната опция на марката. Изработено от 100% лиоцел, получен от бамбук, това силно дишащо одеяло се чувства копринено и гладко.
 • Претегленото одеяло на Luna Cozy Sherpa: Претегленото одеяло на Cozy Sherpa е с мека изработка, която включва плюшено руно и мъниста външност.
 • Претегленото одеяло Luna за деца: Проектирано с мисъл за децата, Претегленото одеяло за деца е направено от 100% памук, така че е меко на допир и дишащо.

Ще се спрем на водещия модел на Luna, памучното одеяло. Ще разделим неговите материали, цена, производителност и политики. За да ви помогнем да вземете добре информирано решение, ние ще предоставим информация и за другите опции за одеяло на Luna.

Разбивка на Luna Weighted Blanket Review

Luna Cotton Weighted Blanket е създаден с помощта на патентована слоеста конструкция, която включва канали за обилен въздушен поток през одеялото. Това го прави особено подходящ за горещи траверси и тези, които живеят в топъл климат. 100% памучната обвивка добавя към дишането на одеялото Luna Weighted Blanket. Памукът е сертифициран по OEKO-TEX, което означава, че не съдържа никакви вредни химикали. Одеялото също е естествено боядисано, което го прави подходящо за хора, които са чувствителни към химикали или синтетични багрила.

В тъканта на това претеглено одеяло са зашити стъклени микросфери от стъкло, които помагат за равномерното разпределение на теглото му, което предотвратява изместването или натрупването на пълнежа, докато сменяте позициите си през цялата нощ. Равномерното разпределение на теглото може да направи вашето претеглено одеяло по-ефективно, когато става въпрос за симулиране на докосване с дълбоко налягане (DPT), което има за цел да облекчи симптомите на стрес, безпокойство и безсъние.

Материали и опции

Luna предлага широка гама одеяла с тежести, предназначени да отговарят на различни възрасти, нужди и предпочитания. Размерите на одеялото на компанията варират от детски до кралски. Наличността на размери и тегла зависи от избраната опция.

Всяко одеяло на Luna се произвежда със стъклени микросърна и допълнително пълнене за равномерно разпределение на теглото. Материалът на черупката варира в зависимост от дизайна.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Одеяло с тегло от памук Luna Пълна, кралица, крал 10 lbs., 12 lbs., 15 lbs., 17 lbs., 20 lbs., 22 lbs., 25 lbs., 30 lbs. Стъклени микрозърна, Fiberfill Памук Пълен: 48 ”x ​​72”

Queen: 60 “x 80”

Крал: 80 ”x 87”

Luna Охлаждащо бамбуково одеяло Хлапе, близнак, пълен, кралица, крал 5 lbs., 7 lbs., 12 lbs., 15 lbs., 20 lbs., 22 lbs., 25 lbs., 30 lbs. Стъклени микрозърна, полиестер Lyocell Bamboo Дете: 36 ”x 48”

Двойна стая: 41 ”x 60”

Пълен: 48 ”x ​​72”

Queen: 60 “x 80”

Крал: 80 ”x 87”

Претеглено одеяло Luna Cozy Sherpa Хвърли, крале 10 lbs., 15 lbs. Стъклени микрозърна, микрофибър Микрофибърен Хвърляне: 50 ”x 60”

Крал: 80 ”x 87”

Luna Претеглено одеяло за деца Хлапе, Близнак 5 lbs., 7 lbs., 10 lbs. Стъклени микрозърна, микрофибър Памук Дете: 36 ”x 48”

Двойна стая: 41 ”x 60”

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Luna работи директно със своите производители, за да произвежда продукти, използващи висококачествени, устойчиви материали на достъпна цена.

Много от опциите за одеяло на Luna се предлагат под средния ценови диапазон за претеглено одеяло, което ги прави чудесен избор за ценни купувачи.

Ценообразуването на одеяла с тегло Luna варира в зависимост от избрания модел, размер и тегло. Поради допълнителните материали, необходими за производството, по-големите и по-тежки размери на одеялото обикновено са по-скъпи.

Одеяло с тегло от памук Luna

Размер Цена
Пълна 12 lbs. – 70 долара

15 lbs. – 70 долара

20 lbs. – $ 75

Кралица 10 lbs. – $ 75

15 lbs. – 80 долара

17 lbs. – 80 долара

20 lbs. – 85 долара

22 lbs. – 85 долара

25 lbs. – 90 долара

Крал 20 lbs. – 120 долара

25 lbs. – 130 долара

30 lbs. – 150 долара

Luna Cooling Bamboo Weighted Blanke t

Размер Цена
Хлапе 5 lbs. – 60 долара
Близнак 7 lbs. – 70 долара
Пълна 12 lbs. – 90 долара

15 lbs. – 90 долара

20 lbs. – 95 долара

Кралица 10 lbs. – 90 долара

15 lbs. – 100 долара

20 lbs. – 110 долара

22 lbs. – 110 долара

25 lbs. – 120 долара

Крал 20 lbs. – 160 долара

25 lbs. – 170 долара

30 lbs. – 190 долара

Претеглено одеяло Luna Cozy Sherpa

Размер Цена
Хвърли 10 lbs. – 66 долара
Кралица 15 lbs. – 80 долара

Luna Претеглено одеяло за деца

Размер Цена
Хлапе 5 lbs. – 50 долара
Близнак 7 lbs. – 60 долара

10 lbs. – 65 долара

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Когато избирате претеглено одеяло, има различни фактори, които трябва да вземете под внимание, като материалите, издръжливостта, функционалността и свойствата за регулиране на температурата.

Претегленото одеяло Luna Cotton, върху което ще се спрем тук, е високо оценено в тези ключови категории. Едно от най-привлекателните му качества е широката гама от опции за тегло, което го прави подходящ избор за различни видове траверси.

Памучното одеяло също печели високи оценки за качеството и разпределението на пълнежния материал. Поради конструкцията си, памучното одеяло Luna е лесно почистващо се и има по-дълъг живот от средния. Меката памучна обвивка насърчава циркулацията на въздуха през одеялото, за да ви помогне да поддържате комфортна температура, докато спите.

Качество на запълване

Много състезатели използват пластмасови мъниста като материал за пълнене, но памучното одеяло Luna се пълни с по-висококачествени медицински медицински стъклени мъниста. Fiberfill помага да се запазят равномерно разпределението на стъклените мъниста.

Качество на черупката

Външната обвивка на това одеяло е съставена от сертифициран OEKO-TEX памук, който е естествено боядисан и не съдържа сурови химикали. Преплитането от 300 броя конци води до меко усещане и черупката трябва да се държи добре с течение на времето.

Контрол на температурата

Това одеяло е проектирано с патентована слоеста конструкция, за да позволи много въздушен поток през одеялото. Освен това памучната обвивка е дишаща и отнемаща влагата, което може да помогне на траверсите да останат хладни през нощта.

Опции за тегло

С голямо разнообразие от опции за тегло одеяло, вариращи от 10 паунда до 30 паунда, има подходяща опция за почти всеки тип тяло и предпочитания.

Разпределение на запълване

Стъклените мъниста, които запълват това одеяло, са зашити в тъканта за последователно и равномерно разпределение на теглото. Това помага да се предотврати изместването на пълнежа през цялата нощ, дори ако сте неспокоен спящ.

Трайност

С памучна обвивка и стъклено микропълнение, очакваме Luna Weighted Blanket да бъде изключително издръжлив. Освен това може да се пере в машина, което улеснява поддържането на чистота. Одеялото включва осем ъглови бримки и може да се използва с покривало за защита от износване и удължаване на времето, необходимо между почистванията. Това потенциално може да увеличи продължителността на живота на одеялото.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Претеглените одеяла трябва да се избират в зависимост от телесното ви тегло и личните ви предпочитания. Обикновено се препоръчва спящите да изберат претеглено одеяло, което тежи около 10% от телесното им тегло. Например, ако тежите 150 килограма, може да искате да опитате тегловно одеяло, което тежи 15 килограма.

Важно е да изберете претеглено одеяло, което отговаря на телесната ви рамка и тегло, за да не се окажете с твърде тежко или ограничително одеяло. Въпреки това, може да е по-малко вероятно да изпитате предимствата на прегръщането на тялото от допир с дълбоко налягане (DPT), ако изберете твърде леко одеяло.

Ако 10% от телесното ви тегло пада между две различни тегла на одеяло и не сте сигурни кое да изберете, често се препоръчва закръгляване до по-голямото тегло. Може да отнеме известно време, за да се настроите на претеглено одеяло, но ако установите, че по-голямото тегло е неудобно, може да искате да преминете към по-малко тегло. Ако имате здравословни състояния, като сънна апнея, не забравяйте да говорите с Вашия лекар, преди да използвате претеглено одеяло.

Претеглените одеала на Luna се предлагат в различни размери и тежести. Най-лекото тегло, предлагано за памучно одеяло, е 10 паунда, но другите одеяла на Luna тежат едва 5 паунда. По-голямо одеяло ще разпредели тежестта повече, така че може да не се чувства толкова тежко, колкото по-малко одеяло, когато теглото е по-концентрирано.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Luna

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Продуктите на Luna могат да бъдат закупени онлайн чрез уебсайта на компанията и чрез Amazon.

  Пазаруващите в Канада или Европа могат да използват връзките към Канада Магазин или Европа Магазин на уебсайта на Luna.

 • Доставка

  Luna предлага безплатна стандартна доставка в съседните Съединени щати, което отнема от 5 до 7 работни дни. Ускорените методи за доставка са на разположение срещу допълнително заплащане.

  Таксите за доставка се прилагат за поръчки, изпратени извън съседните САЩ

  Клиентите в Аляска и Хавай могат да очакват, че поръчката им ще отнеме от 10 до 15 работни дни, след като бъде изпратена.

 • Пробен период

  Претегленото одеяло Luna Cotton има 30-дневна политика за връщане. В случай на връщане, клиентът носи отговорност за всички такси за връщане.

  Всички артикули трябва да бъдат върнати в оригиналната опаковка, немити и неповредени. Такса за възстановяване се прилага за артикули, върнати без оригиналната им опаковка.

 • Гаранция

  Luna предлага доживотна гаранция за памучно одеяло Luna.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector