Menu Close

Преглед на луксозно претеглено одеяло

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Luxome

Основана през 2018 г., Luxome се фокусира върху производството на луксозни легла на достъпна ценова точка. Водещата колекция Luxome с претеглени одеяла е внимателно подбрана, за да включва одеяла, които могат да помогнат за подобряване на качеството на съня, като същевременно разсейват топлината. В допълнение към разнообразието от претеглени одеяла, продуктовата линия Luxome включва възглавници и бамбукови чаршафи.

Одеялата имат луксозно усещане и лесни инструкции за грижа, тъй като всяко едно може да се пере в пералня. Има три колекции претеглени одеала Luxome, но купувачите трябва да отбележат, че има припокриване между тези колекции:

Охлаждащи одеяла: Това включва селекция от одеяла с интегрирани и подвижни капаци. Всеки от тях има дишаща конструкция, за да помогне за циркулацията на топлината и за поддържане на траверсите на хладно.

Преместващи се одеяла с одеяло : Тези одеяла включват две парчета, претеглено одеяло и подвижно покривало, изработено от бамбуков лиоцел и тънък плат.

Интегрирани одеяла с претеглени корици: Капакът на одеялото е интегриран със самото одеяло, което води до одеяло от едно парче.

Луксозните одеяла с тегло са изработени от естествени материали, включително памук, стъклени микросрехи и бамбуков лиоцел, всички от които са силно дишащи. Luxome произвежда своите одеяла в четири размера, за да отговарят на различни типове тяло, предпочитания и нужди.

Ще прегледаме колекцията Luxome Cooling Weighted Blanket и ще разделим как се представят тези одеяла въз основа на обширни проучвания на продукти, тестване и проверена обратна връзка с клиентите. Също така ще помогнем на купувачите да разберат какво да търсят при пазаруване на претеглено одеяло.

Разбивка на преглед на претегленото одеало Luxome

Предлагайки множество опции, Luxome позволява на купувачите да персонализират своето претеглено одеяло. Всяко одеяло е направено със стъклени микрозърна и пълнеж от влакна, памучна обвивка и вградено или подвижно покритие.

Налични са няколко размера, въпреки че всеки размер има само една опция за тегло. Това е така, защото Luxome взема предвид теглото на квадратен фут на всяко одеяло, за да предпази потребителите да се чувстват претоварени от това колко е тежко одеялото. Претеглените одеяла са по-тежки от стандартните одеяла, за да стимулират докосване с дълбоко налягане (DPT), което може да помогне за намаляване на тревожността и подобряване на общото качество на съня.

Луксозните охлаждащи одеяла са уникални с това, че отвеждат влагата и помагат да не се натрупва топлина. Тези одеяла все още осигуряват топлина, но горещите траверси трябва да открият, че дишащите естествени материали им помагат да се чувстват удобно.

Одеялата Luxome са конструирани с мисъл за издръжливост. Въпреки че претеглените одеяла често са трудни за почистване, тегловните одеяла Luxome са изцяло перални в пералня.

Материали и опции

Luxome предлага три колекции претеглени одеяла. Интегрираните одеяла с претеглено покритие имат първокласно покритие, пришито директно върху претегленото одеяло, което не може да бъде свалено. Претеглящите се одеяла с подвижно покритие имат вътрешно одеяло от памучна обвивка и подвижно външно покривало, което може да бъде направено от лиоцел, получен от бамбук, тънък плат или комбинация от двете. Охлаждащите одеяла са подбрана колекция от селекции, които имат интегрирани и подвижни капаци.

Луксозните одеяла се произвеждат в различни размери и тежести, включително малки, средни, големи и X-големи. Всеки размер се предлага само в едно тегло: съответно 8 паунда, 15 паунда, 18 паунда и 30 паунда. Всяко одеяло има еднакви стъклени микрозърна и пълнеж от влакна, но има различни възможности за покриване.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Луксозни охлаждащи одеяла Малък, среден, голям, X-голям 8 lbs., 15 lbs., 18 lbs., 30 lbs. Стъклени микрозърна и Fiberfill Вътрешна обвивка от 100% памук с реверсивен бамбуков лиоцел и покритие Minky Малки: 42 ”x 56”

Среден: 54 ”x 72”

Големи: 60 ”x 80”

X-Large: 100 ”x 80

Луксозни интегрирани одеяла с претеглени корици Малка, средна, голяма 8 lbs., 15 lbs., 18 lbs. Стъклени микрозърна и Fiberfill Вътрешна обвивка от 100% памук с интегриран бамбуков лиоцел и покритие Minky Малки: 42 ”x 56”

Среден: 54 ”x 72”

Големи: 60 ”x 80”

Луксозно сменяемо покривало, претеглено одеяло Малък, среден, голям, X-голям 8 lbs., 15 lbs., 18 lbs., 30 lbs. Стъклени микрозърна и Fiberfill Вътрешна обвивка от 100% памук с реверсивен бамбуков лиоцел и покритие Minky Малки: 42 ”x 56”

Среден: 54 ”x 72”

Големи: 60 ”x 80”

X-Large: 100 ”x 80”

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Луксозните одеяла са на разумни цени, особено като се имат предвид използваните висококачествени материали и строителни методи. Това са трайни претеглени одеяла, които издържат при редовна употреба, а широкият ценови диапазон отговаря на различни бюджети.

Когато сравняват цените, купувачите трябва да имат предвид, че цената често зависи от размера или теглото на одеялото и използваните материали. Всички одеяла с тегло Luxome са пълни със стъклени микрозърна и пълнеж от влакна, с памучна вътрешна обвивка и интегрирано или подвижно покритие.

Одеялата Luxome със сменяеми калъфи обикновено са по-скъпи, но добавената цена може да си струва за тези, които искат да могат да почистват капака отделно или да променят периодично външния вид на одеялото. По-големите одеяла също са по-скъпи, но те могат да се споделят от двойки или да се използват за покриване на цялото легло.

Луксозно претеглено одеало

Продукт Ценови диапазон
Подвижен бамбук + Минки $ 180 – $ 280
Подвижен бамбук $ 185 – $ 300
Подвижен Минки $ 165 – $ 260
Интегриран бамбук + минки $ 120 – $ 170
Интегриран бамбук $ 130 – $ 190
Интегриран Минки $ 110 – $ 150

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Луксозните охлаждащи одеяла са високо оценени в ключови категории, което показва, че това са добре конструирани одеяла, направени с първокласни материали. Колекцията Cooling Weighted Blanket има разнообразни опции, които да се харесат на купувачи с различни нужди.

Трябва да се отбележи, че макар да се фокусираме върху охлаждащите одеяла за тези рейтинги на ефективността, има припокриване между тези одеяла и другите две категории тегловно одеало Luxome. В резултат на това рейтингите ще бъдат подобни за другите одеяла с тегло Luxome.

Няколко фактора влияят върху ефективността на едно претеглено одеяло, включително неговите материали, конструкция и лекота на грижи. Луксозните одеяла са конструирани по подобен начин, въпреки че купувачите могат да избират между различни размери и опции за покритие. Тези трайни одеяла поддържат вида и усещането си при редовно използване и почистване.

Качество на запълване

Претеглените одеяла Luxome са дишащи и хипоалергенни, тъй като са пълни с 1мм стъклени микрозърна и пълнеж от фибри. Тази комбинация също позволява на одеялото да прегърне плътно тялото.

Качество на черупката

Купувачите имат своя избор на подвижно или интегрирано покритие, което може да бъде направено от бамбуков лиоцел с 300 броя конци или комбинация от минки плат и бамбуков лиоцел. Бамбуковият лиоцел е екологичен, антибактериален и влага. Всяко одеяло има вътрешна обвивка от 100% памук за дишане и добавена мекота.

Контрол на температурата

Колекцията Luxome Cooling Weighted Blanket е подготвена да включва най-дишащите одеяла на марката. Въпреки че одеялата с тънък плат са малко по-топли, останалите компоненти помагат за отвеждането на влагата и топлината. Освен това кухите влакна от бамбук помагат за разсейването на телесната топлина, вместо да я задържат.

Опции за тегло

Претеглените одеяла Luxome се предлагат в широк диапазон от тежести за единични траверси, от 8 паунда до 18 паунда. Най-големият вариант от 30 паунда е предназначен за покриване на множество индивиди, така че по-голямото тегло на одеялото е по-разпределено.

Разпределение на запълване

Пълнежът на всяко одеяло с тегло Luxome се разпределя равномерно. Малките квадратни джобове не са прекалено напълнени, докато полиестерното пълнене на влакна помага да се предотврати преместването на стъклените микрозърна твърде много.

Трайност

Одеялата Luxome са направени с висококачествени материали и трайни шевове, така че всяко едно трябва да продължи няколко години. Те са проектирани да издържат на редовна употреба и машинно пране.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Като общо правило, вашето претеглено одеяло трябва да тежи приблизително 10% от телесното ви тегло. Когато обмислят претеглено одеяло, купувачите трябва да имат предвид, че тези одеяла обикновено са предназначени за индивидуална употреба.

Размерът и теглото на одеялото, в допълнение към това как ще бъде използвано, ще повлияе кое одеяло е най-подходящо. Тези, които искат да се настанят на дивана с претеглено одеяло, могат да изберат по-малък и лек модел от тези, които планират да използват одеялото на леглото си. Може да отнеме време и за приспособяване към усещането за претеглено одеяло.

Луксозните одеяла се предлагат в четири размера, всеки от които има различно тегло. Малкият размер, който тежи 8 килограма, се препоръчва за употреба в скута или за деца. Средният размер тежи 15 килограма и може да се използва от по-малки възрастни. Големият размер тежи 18 килограма и е предпочитан от повечето възрастни. X-големият размер се препоръчва за споделяне, тъй като тежи 30 килограма и пасва на легло с кралица или крал.

Всяко одеяло Luxome е проектирано да има подобно тегло на квадратен метър, вариращо от 0,49 до 0,56 паунда. Пълнежът се разпределя равномерно, така че дори по-тежките одеяла са по-малко склонни да се чувстват поразителни, когато се използват от човек. Въпреки това, одеялата Luxome са подходящи за тези, които тежат 80 паунда или повече.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Luxome

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Luxome оперира изключително онлайн и доставя до САЩ и чужбина. Продуктите Luxome се предлагат и чрез Amazon.

 • Доставка

  Луксозни кораби безплатно в съседните САЩ. За поръчки извън съседните САЩ се прилагат допълнителни такси

  Поръчките се изпращат чрез FedEx Ground. Ускорените методи за доставка са на разположение срещу допълнително заплащане.

  Поръчките се изпращат в рамките на 24 часа, от понеделник до петък. Веднъж изпратени, на купувача се изпраща потвърждение по имейл с информация за проследяване. Поръчките обикновено се доставят в рамките на пет работни дни.

  Луксозното претеглено одеяло пристига в носеща чанта с вече прикрепеното покритие.

 • Пробен период

  Luxome има 30-дневна политика за връщане и приема връщане на чисти, неповредени и като нови легла. Осигурено е пълно възстановяване, намалено с таксата за връщане.

  Безплатната доставка се връща за поръчки с дефекти, повреди или неправилни артикули.

 • Гаранция

  Понастоящем Luxome не предлага гаранция за своите претеглени одеяла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector