Menu Close

Преглед на одеялото на Одисея

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Одеяло

Одеялото Odyssey се фокусира изключително върху производството на претеглени одеяла от първокласен клас, изработени от висококачествена памучна обвивка и керамично пълнене на мъниста. 

Одеялото тежи 15 килограма и е проектирано да подражава на усещането, че сте задържани или прегърнати. Смята се, че това помага на потребителите да заспиват по-бързо и потенциално облекчава симптомите, свързани с различни състояния, като тревожност и ADHD.

Дишащият дизайн на черупката осигурява умерено ниво на топлина, докато керамичното пълнене на мъниста добавя тежест, което води до уникално усещане, което прегръща тялото, без да улавя прекомерна топлина. 

Ще разгледаме материалите, теглото, дизайна, производителността и фирмените политики на Odyssey Weighted Blanket, за да определим дали това претеглено одеяло е подходящо за вас. Въпреки че ще се съсредоточим основно върху одеялото на Одисея, ще обсъдим накратко и съвети за избор на претеглено одеяло, подходящо за вашите нужди, предпочитания и тип тяло.

Разбивка на прегледа на одеалата от Одисея

Претеглените одеяла стават по-популярни през последните няколко години. Те представят алтернативна опция на стандартните одеяла, които осигуряват допълнителен натиск, който много траверси оприличават на усещането, че са прегърнати.

Претегленото одеяло на Odyssey се състои от памучна обвивка с керамично пълнене на мъниста, което му позволява да се приспособи плътно към тялото без прекалено натрупване на топлина. Това регулиране на температурата може да го направи особено подходящо за горещи траверси и купувачи, които търсят претеглено одеяло, което могат да използват целогодишно.

На 15 килограма този модел ще се хареса на много траверси, но вероятно е твърде тежък за някои траверси, особено за деца. По същия начин по-големите индивиди може да предпочетат по-тежък модел.

Като цяло одеялото Odyssey е добър вариант за тези, които търсят модел, който е издръжлив, дишащ и мек. Ограничените опции за тегло обаче не са идеални за всички.

 

Материали и опции

Черупката на Odyssey Weighted Blanket е изработена от висококачествен памук, който позволява на въздуха да циркулира, така че топлината да може да се разсейва. Той е изпълнен с неабразивни керамични мъниста, които са доста издръжливи в сравнение с други обичайни материали, като стъкло и пластмаса.

Одеялото тежи 15 килограма и не се предлагат други опции за тегло.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Одеяло от Одисея Един размер 15 lbs. Керамични мъниста Памук 48 “х 72”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Претеглените одеяла обикновено струват между $ 100 и $ 300, което прави одеялото Odyssey относително достъпна опция сред своите конкуренти.

Тези, които искат да закупят няколко одеяла, могат да спестят пари, като закупят няколко наведнъж. Тази оферта прави одеялото Odyssey привлекателна опция за двойки или семейства, търсещи по-добра стойност.

Одисея Претеглено одеяло

Продукт Цена
Одеяло от Одисея 100 долара

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Определени фактори за ефективност играят голяма роля при определянето кое претеглено одеяло е най-доброто за вас. Областите, които ще обсъдим, включват качество на черупката, качество на пълнене, контрол на температурата, топлина, издръжливост и опции за тегло.

Одеялото Odyssey се представя добре в повечето категории с най-високите си оценки в качеството на пълнене и регулирането на температурата. Керамичните мъниста добавят тежест към одеялото, като същевременно остават относително хладни и издръжливи. Памучната обвивка допълнително подобрява контрола на температурата, като позволява на топъл въздух да излиза, което прави Одеялото с тегло Odyssey подходящо за целогодишна употреба.

Въпреки че е чудесно за мек, по-топъл климат и хора, които спят горещо, тези, които спят студено или се намират в студен климат, могат да намерят друг продукт за по-подходящ или да предпочетат да използват одеялото Odyssey заедно с друго одеяло.

Опциите за тегло са най-слабата категория на одеялото. Одеялото Odyssey се предлага само с едно тегло: 15 паунда. Хората, които тежат значително по-малко или повече от 150 паунда, могат да намерят одеялото за твърде ограничаващо или да предпочетат по-съществено усещане, съответно.

Нашият рейтинг за издръжливост се основава предимно на наблюдения върху материалите и конструкцията, тъй като одеялото все още е сравнително ново за пазара.

 

Качество на запълване

Керамичното пълнене на мъниста спи доста хладно и подобрява регулирането на температурата на одеялото. Този материал добавя тежест, като същевременно се доближава плътно към тялото и има приличен живот в сравнение със стъклените и пластмасовите мъниста.

Качество на черупката

Памучната обвивка съчетава комфорта с дишането, като същевременно се държи добре за износване.

Контрол на температурата

Одеялото Odyssey е много дишащо, което го прави отлична възможност за хора, които спят горещо, и за хора с по-топъл климат. Въпреки това, хората в много студен климат може да се нуждаят от допълнителни одеяла или по-уютно одеяло за топлина.

Опции за тегло

В момента се предлага само опция от 15 килограма. Тъй като експертите препоръчват траверсите да изберат претеглено одеяло, което е приблизително 10% от телесното им тегло, одеалото на Odyssey ще бъде твърде тежко за някои и твърде леко за други.

Разпределение на запълване

Пълнежът е пришит в ватирани джобове, за да помогне за ограничаване на обединяването и поддържане на постоянно тегло върху одеялото.

Трайност

Трайността на това одеяло трябва да бъде наравно със средния състезател. Както черупката, така и пълнежът издържат доста добре на ежедневната употреба. Все още обаче няма данни за продължителността на живота на продукта, тъй като той не е бил на пазара дълго.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Претеглените одеяла варират между 5 и 35 паунда. Като обикновено правило, претегленото одеяло трябва да бъде приблизително 10% от теглото на потребителя. Експертите не препоръчват претеглени одеяла за деца под две години поради възможни опасения за безопасността. Трябва да говорите с лекар, преди да дадете на дете претеглено одеяло, за да сте сигурни, че е физически готово за него. Ако страдате от определени медицински състояния, като сънна апнея, трябва също да се консултирате с лекар преди употреба.

Личните предпочитания също влизат в сила. Ако се чувствате затворени под тежко одеяло или предпочитате по-голяма лекота на движение, препоръчваме да изберете по-лек вариант. И обратно, ако смятате, че одеялото не осигурява достатъчно усещане за прегръдка, може да предпочетете по-тежък модел.

Тъй като одеялото Odyssey тежи 15 килограма, то е подходящо за хора, които тежат около 150 килограма. Въпреки това, някои по-леки или по-тежки индивиди също могат да му се насладят в зависимост от личните им предпочитания.

 

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Одеяло

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Понастоящем одеялото е достъпно изключително чрез официалния уеб сайт на Odyssey Blanket.

 • Доставка

  Одеялото на Odyssey се намира в рамките на Съединените щати. Доставката струва $ 8.

  Одеялото трябва да пристигне опаковано в кутия 7 до 10 работни дни след като клиентът направи своята поръчка.

 • Пробен период

  ach одеяло се предлага с 90-дневна гаранция за връщане на парите. Ако клиентът не е доволен от своя продукт, той може да го върне за пълно възстановяване на покупната цена през този период. Може да се наложат такси за доставка и обработка.

 • Гаранция

  Понастоящем Odyssey Blanket не предлага гаранционна политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector