Menu Close

Преглед на одеялото на Пендълтън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на одеяла с тегло Pendleton

Създадена през 1863 г., Pendleton е семеен бизнес, който произвежда висококачествени домакински съдове, облекло и аксесоари. Като част от обширната си гама от одеяла, компанията предлага одеяло за възрастни с тегло Pendleton, създадено да осигури успокояващо тегло за по-добър нощен сън.

С размери 48 на 72 инча, Pendleton Weighted Blanket се продава в 10-паундови, 15-паундови и 20-паундови модели. Пълнежът е конструиран с 30% полиестер и 70% стъклени мъниста, които са капсулирани в 4-инчови ватирани квадратчета за равномерно разпределение на теглото. Одеялото има памучна обвивка с брой конци 400 и външен капак от мек полиестер. Капакът и одеялото се закрепват заедно чрез вратовръзка и цип.

Ние ще предоставим информация за характеристиките, материалите и рейтингите на ефективността на Pendleton Weighted Blanket, за да ви помогнем да решите дали това е подходящото одеяло за вас.

Разбивка на прегледа на одеалото на Пендълтън

Претегленото одеяло за възрастни Pendleton е добър вариант за тези, които искат трайно одеяло с тегло на разумна цена. Пълнежът от памук и полиестер придава уют и топлина, а ватираните квадратчета помагат да се запазят стъклените мъниста на място. Въпреки че одеялото се предлага само в един размер, многобройните опции за тегло позволяват на отделните траверси да изберат най-подходящото за тях тегло.

Материали и опции

Претегленото одеяло за възрастни Pendleton се предлага в три варианта за тегло: 10, 15 и 20 паунда. Одеялото е с двойни размери и е проектирано за единичен спален. Pendleton предлага одеялото в сиво, жълто или синьо.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Претеглено одеяло Pendleton Близнак 10 lbs., 15 lbs., 20 lbs. Стъклени мъниста, пълнеж от полиестерни влакна Памук, полиестер 48 ″ x 72 ″
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Повечето претеглени одеяла варират от $ 50 до $ 300, а одеялото Pendleton Adult Weighted Blanket пада в долния край на този спектър. Цените могат да варират в зависимост от това къде купувате одеялото.

Фактори като материали, размер и тегло играят роля при определянето на цената на претегленото одеяло. Цената на одеялото за възрастни Pendleton се различава леко в зависимост от теглото, като опцията за по-ниско тегло струва по-малко. Тъй като одеялото се продава само от търговци на дребно на трети страни, някои опции за тегло може да не са налични в зависимост от това къде пазарувате.

Сравнително достъпната цена на Pendleton Weighted Blanket отразява неговия здрав дизайн без излишни украшения. Купувачите за първи път може да се интересуват особено от възможността да тестват как им харесва претеглено одеяло, преди да направят по-голяма инвестиция.

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Когато избирате претеглено одеяло, трябва да вземете предвид редица фактори. Някои съображения включват разпределение на пълнежа, контрол на температурата, тегло, качество на материала и издръжливост.

Претегленото одеяло за възрастни Pendleton се представя доста добре във всички тези категории. Одеялото е направено от висококачествени материали, а обмислено проектираното капитониране гарантира, че траверсите се радват на равномерно тегло по тялото. Някои може да открият, че одеялото спи малко топло, въпреки че дава възможност за въздушен поток, за да намали задържането на топлина. Въпреки че Pendleton предлага ограничени опции за тегло, повечето траверси трябва да намерят модел, който да им подхожда.

Ще разширим оценките си за Pendleton Adult Weighted Blanket и ще обясним как всеки компонент на одеялото влияе върху неговата ефективност.

Качество на запълване

Претегленото одеяло Pendleton има доста стандартно стъклено мънисто и пълнеж от полиестер. Стъклените мъниста добавят тегло и подобряват дишането, а полиестерната подложка допринася за мекота и топлина.

Качество на черупката

Вътрешната обвивка на претегленото одеяло е изработена от дишащ памук и се отличава с мек и траен брой конци 400. Одеялото е изработено от 100% полиестер, за меко докосване до кожата. Въпреки че вътрешното одеяло от памук може да се почиства само на място, одеялото също е обвито в подвижен полиестерен капак, който може да се мие в машината за по-лесно почистване.

Контрол на температурата

Вътрешният полиестерен пълнеж помага да се поддържа топло на спалния, което прави това одеяло добър избор за по-хладен климат. Въпреки приличния въздушен поток, осигурен от стъклените мъниста и памучната външност, това одеяло може да не е идеално за горещи траверси.

Опции за тегло

Претегленото одеяло за възрастни Pendleton се предлага в опции от 10 паунда, 15 паунда или 20 паунда, които трябва да побират повечето траверси.

Разпределение на запълване

За да се предотврати изместването на стъклените мъниста, те се пришиват на ватирани квадратчета. Това помага да се запази теглото на одеялото равномерно разпределено, дори когато смените позицията си на сън.

Трайност

Претегленото одеяло Pendleton е направено от трайни материали, включително стъклени мъниста и памук с 400 броя конци, което трябва да му даде относително дълъг живот. Външното покритие, което се пере в машината, също помага да се удължи живота на одеялото, като го предпазва и поддържа чисто.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Повечето хора откриват, че оптималното тегло за претеглено одеяло е около 10% от телесното им тегло. В идеалния случай одеялото трябва да осигурява достатъчно налягане за нежно усещане за пашкул, без прекалено да ограничава движението. Претегленото одеяло за възрастни Pendleton се предлага в три варианта за тегло: 10 паунда, 15 паунда и 20 паунда.

 

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на одеяла с тегло Pendleton

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Претегленото одеяло за възрастни Pendleton се предлага само от търговци на дребно като Amazon и Costco. Наличните места за доставка варират в зависимост от търговеца.

 • Доставка

  Клиентите, закупили одеялото чрез Amazon, се радват на безплатна доставка до всички 50 щата на САЩ. Претеглените одеала Pendleton, закупени по други канали, може да бъдат предмет на такси за доставка.

 • Пробен период

  Тъй като Pendleton Weighted Blanket не се продава чрез уебсайта на Pendleton, политиката за пробни версии зависи от търговеца на трета страна, от който е закупено одеялото.

 • Гаранция

  Pendleton не предлага гаранция, въпреки че някои търговци на дребно на трети страни могат да предложат собствена гаранция за този продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector