Menu Close

Правилно претеглено одеало Преглед

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от претеглените одеяла на Proper Living Co.

Proper Living Co. произвежда разнообразни продукти, предназначени да насърчават здравето. В момента компанията предлага две продуктови колекции: Почивка и Възстановяване. Колекцията му Recovery се състои от елементи като ролки от пяна и масажори, предназначени да помогнат на тялото да се възстанови от активността. Колекцията Rest включва продукти за сън, включително възглавница, калъфка за възглавници, маска за очи и подходящо претеглено одеяло, които ще разгледаме задълбочено.

Това е единственото претеглено одеяло на компанията. Изработен е със стъклени микрозърна и памучна външност. Той е достатъчно голям, за да покрие до два траверса и се предлага в опции с тегло от 15 и 20 паунда. Ще разгледаме материалите на одеялото, ефективността, ценообразуването и фирмените политики, за да ви помогнем да решите дали това претеглено одеяло е правилният избор за вас.

Правилно претеглено разпределение на прегледа на одеялото

Правилно претегленото одеяло е добър избор като цяло за достъпно претеглено одеяло, изработено от качествени материали.

Предлага се в опции от 15 или 20 килограма, които трябва да прилагат подходящо количество тегло за много възрастни траверси. Правилно претегленото одеяло съдържа стъклени микрозърна. Този тип пълнеж има тенденция да се приспособява по-плътно към тялото, отколкото пластмасовото пълнене на пелети, което позволява одеялото да предлага нежно усещане за прегръдка, без да улавя много топлина. Ватирани джобове с полиестерна вата помагат за разпределението на пълнежа, като същевременно ограничават шумоленето, често срещано при претеглените одеяла. Външността е направена от чист памук, който добавя мекота и дишане.

Материали и опции

Правилно претегленото одеяло се предлага в един размер, 60 инча на 80 инча, което е приблизително размерът на повърхността на легло с кралица. Това трябва да е достатъчно голямо, за да побере един или двама души. Предлагат се две опции за тегло: 15 паунда и 20 паунда. Одеялото се предлага само в един цветен вариант: сив.

Пълнежът съдържа стъклени микрозърна, които са без мирис, хипоалергенни, стерилизирани и предназначени да добавят тегло и прегръдка без прекомерно задържане на топлина. Те са обвити в джобове от полиестерна вата, за да смекчат усещането за одеяло, да поддържат равномерно разпределеното тегло и да заглушават звука на мънистата. Тези компоненти са обвити в дишаща памучна обвивка с връзки за прилепване на завивка.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Правилно претеглено одеяло Кралица 15, 20 lbs. Стъклени микрозърна, полиестер Памук 60 “x 80”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Цената може да бъде важен фактор, когато вземате решение кое одеяло да купите. Претеглените одеяла обикновено варират на цена от около $ 100 до $ 300. Тази цена често е резултат от използваните материали, но тя също се влияе от изработката, теглото и размера.

Правилно претегленото одеяло се приземява в долния край на тази ценова скала. Тъй като използва стъклени микрозърна за тегло вместо тежка прежда или други по-скъпи материали, това одеяло е по-достъпно от много конкуренти, без да се жертва качеството или изработката. В резултат на това той прави отличен избор за по-евтино висококачествено претеглено одеяло.

Правилно претеглено ценово одеяло

Продукт Цена
Правилно претеглено одеяло $ 70 (15 lbs.), $ 80 (20 lbs.)

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

При избора на най-добре претегленото одеяло е важно да се вземат предвид няколко различни фактора, включително качество на пълнежа, качество на обвивката, контрол на температурата, опции за тегло, разпределение на пълнежа и издръжливост.

Правилно претегленото одеяло печели силни белези на борда. Качеството на пълнене и обвивка за правилно претегленото одеяло са много добри, особено като се има предвид достъпната цена. Пълнежът се състои от стъклени микрозърна и множество слоеве полиестерна вата, които са ефективни и трайни материали. Полиестерната вата задържа малко топлина, докато стъклените мъниста и памучната обвивка подобряват дишането на одеялото, за да го направят подходящо за целогодишна употреба.

Този модел се предлага в два варианта за тегло: 15 паунда и 20 паунда. Стъклените микрозърна се разпределят в полиестерната вата и се капитонират на квадратчета, което позволява много добро разпределение на пълнежа. Устойчивите му материали придават на това одеяло добра продължителност на живота.

Качество на запълване

Изпълнено със стерилизирани стъклени микрозърна и множество слоеве полиестерна вата, това одеяло има меко и комфортно усещане. Това са трайни материали, които се задържат добре във времето, но това одеяло трябва да се почиства само на място или да се почиства химически, за да се предотврати потенциална повреда.

Качество на черупката

Външността на одеялото е съставена от чист 100% памук, придаващ му меко и дишащо усещане. Привързващите бримки по ъглите позволяват на собствениците да прикрепят завивка, което е препоръчително, тъй като самата вложка е по-трудна за почистване.

Контрол на температурата

Поради полиестерния пълнеж, това одеяло е малко топло и уютно, но е от по-тънката страна и следователно може да не е толкова топло, колкото някои алтернативи. Пълненето на стъклени мъниста и памучното покритие позволяват добра дишане, така че този модел може да е подходящ за целогодишна употреба.

Опции за тегло

Това одеяло се предлага в два варианта за тегло: 15 паунда и 20 паунда. Въпреки че това може да е ограничен диапазон, тези тежести са подходящи за много възрастни.

Разпределение на запълване

Правилно претегленото одеяло е изпълнено със стерилизирани стъклени микросърна и полиестер. Тъй като стъклените микрозърна са зашити в джобове от полиестерна вата, това одеяло предлага добро разпределение на пълнежа с доста тихо изживяване при сън, дори при смяна на позиции.

Трайност

Памучното покривало е проектирано да се държи добре с течение на времето, като дава на това одеяло дълъг живот. Собствениците може да искат да използват завивка, за да защитят външността на одеялото. Вътрешното пълнене на стъклени микросфери и многослойни полиестерни вати са трайни материали, които също трябва да се държат добре с времето.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Традиционното съотношение, обикновено препоръчвано за претеглено одеяло, е 10% от телесното тегло на потребителя. Ако потребителят попада между две опции за тегло, може да се наложи да закръгли нагоре или надолу с две или три килограма в зависимост от наличността и личните си предпочитания. Например, ако човек тежи 130 килограма, одеяло от 10 или 15 килограма може да е подходящо.

Правилно претегленото одеяло трябва да създаде усещането за нежна прегръдка. Ако човек се чувства неспокоен или свит при такъв вид лек натиск, претегленото одеяло може да не е идеално за него.

Правилно претегленото одеяло на Proper Living Co. се предлага в два варианта за тегло: 15 паунда и 20 паунда. Въпреки че това е ограничен диапазон, тези тежести трябва да работят добре за много възрастни, особено тези в диапазона от 150 до 200 паунда.

 

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от претеглените одеяла на Proper Living Co.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Proper Living Co. изпраща подходящото претеглено одеяло навсякъде в съседните САЩ. Правилно претегленото одеяло може да бъде закупено онлайн чрез уебсайта на Proper Living Co.

 • Доставка

  Доставката е безплатна за повечето дестинации. Одеялото обикновено се доставя в рамките на един до два работни дни. Не е необходимо сглобяване, въпреки че ако закупите завивка, ще трябва да я прикрепите към вложката за одеяло.

 • Пробен период

  Елементите, закупени чрез уебсайта на Proper Living Co., могат да отговарят на условията за пълно възстановяване на покупната цена при връщане в рамките на 60 дни от датата на покупката. Собственикът е отговорен за връщане на такси за доставка и обработка.

 • Гаранция

  Гаранция не е налична от Proper Living Co.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector