Menu Close

Преглед на лилаво претеглено одеяло

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за лилаво претеглени одеяла

Purple стартира през 2013 г., когато братята Тони и Тери Пиърс се заеха да направят достъпни, висококачествени матраци, използвайки техните комбинирани познания за материали, производство и дизайн. В момента компанията предлага разнообразие от матраци, възглавници, възглавници и други продукти за сън.

Този преглед се фокусира върху тяхното Purple + Gravity Weighted Blanket. Сътрудничество с претеглена одеяло компания Gravity, Purple + Gravity Weighted Blanket е единственото предлагано до момента претеглено одеяло на Purple. Това одеяло тежи 35 килограма, а покритието е изградено с двустранна технология, която предлага както охлаждаща, така и затопляща страна. Фините стъклени мъниста във вложката разпределят равномерно теглото, а одеялото е достатъчно голямо, за да покрие кралица или кралско легло.

Ще разгледаме одеялото Purple + Gravity Weight, за да опишем материалите му, да оценим ефективността му, да покрием политиките за поръчка и да ви помогнем да решите дали това е подходящата опция за претеглено одеяло за вас.

Разбивка на лилаво претеглено одеало

Претеглените одеяла нарастват през последните години поради потенциалното им положително въздействие върху здравето на съня. За някои спящи, претеглените одеяла могат да помогнат при безпокойство, безсъние и други състояния, които влияят на съня, което води до по-добро качество на съня и повишаване на настроението и фокуса. Purple + Gravity Weighted Blanket предлага няколко функции, които могат да помогнат за подобряване на съня в зависимост от предпочитанията на спящия за тегло и температура.

Докато много претеглени одеяла са пълни с пластмасови пелети, Purple + Gravity Weighted Blanket включва екологично чисти стъклени мъниста. В зависимост от предпочитаната от тях температура на сън, спящият може да се наслаждава на хладната, влагоотделяща страна на покривалото на одеялото или на топлата, мъниста страна за допълнителен уют.

Въпреки че няма опции за тегло, пълнежът в това 35-килограмово одеяло се разпределя равномерно, което води до по-голяма трайност и изплащане на тегло. Това одеяло също е по-голямо от типичните претеглени одеяла, с размери 90 инча на 90 инча.

Като цяло това одеяло е идеално за купувач, който иска голямо, солидно одеяло с опции за спане студено или топло.

Материали и опции

Одеялото Purple + Gravity Weighted се предлага в един размер и има само една опция за тегло. Одеялото е с размери 90 инча на 90 инча и може да покрие легло тип queen или king size. С тегло 35 килограма, одеялото може да е твърде тежко за някои траверси, но фините стъклени мъниста и пълнеж от полиестерни влакна помагат да се разпредели равномерно теглото. Външното покритие има както хладна, дишаща страна, така и уютна страна, която е идеална за студен климат.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Лилаво + Гравитачно претеглено одеяло Кралица / Крал 35 lbs. Стъклени пелети, полиестерни влакна Полиестер 90 “x 90”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Обикновено претеглените одеяла попадат в ценовия диапазон от 100 до 300 долара. Purple + Gravity Weighted Blanket пада в горния край на този диапазон, което е в съответствие с много модели с подобен размер и тегло.

Като цяло, по-големите одеяла с трайни, по-тежки материали ще струват повече от претеглените одеала, които са по-малки и по-леки. Тъй като Purple + Gravity Weighted Blanket включва реверсивно покритие и стъклени мъниста от фин клас, вместо пластмаса, струва повече за производство и носи по-висока цена.

Поради своите материали от по-висок клас, Purple + Gravity Weighted Blanket може да бъде полезна инвестиция за дългосрочна употреба, за разлика от по-евтината опция, която може да не продължи толкова дълго. Освен това двустранният дизайн може да даде възможност на траверсите да използват одеялото през всички сезони, като допълнително повишават стойността.

Лилаво претеглено одеяло

Продукт Цена
Лилаво + Гравитачно претеглено одеяло $ 299

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Когато търсят претеглено одеяло, потребителите трябва да вземат предвид ключови фактори за ефективност, като качество на пълнене, опции за тегло, издръжливост и др. Вашите лични предпочитания и нужди от сън могат да ви помогнат да откриете кое претеглено одеяло е най-доброто за вас.

Purple + Gravity Weighted Blanket се оценява добре в няколко категории производителност. Тъй като одеялото се пълни със стъклени мъниста, вместо с пластмаса, то трябва да продължи по-дълго. Тези фини стъклени мъниста също разпределят теглото равномерно и се прилепват плътно към тялото, за което прегръдните траверси обикновено търсят от претеглено одеяло. Двустранното покривало също подобрява контрола на температурата, въпреки че някои траверси могат да намерят одеялото твърде тежко или топло.

Основният недостатък на Purple + Gravity Weighted Blanket е неговото тегло. Няма опции за тегло, а одеялото тежи 35 килограма. Докато някои спящи смятат, че натискът от това тежко одеяло е успокояващ, други може да почувстват, че е твърде тежък.

Качество на запълване

Пълнежът на Purple + Gravity Blanket е комбинация от стъклени мъниста от фин клас за тегло и полиестер за допълнителна мекота. Стъклените мъниста обикновено издържат по-дълго и задържат по-малко топлина от пълненето на пластмасови пелети, допринасяйки за издръжливостта и регулирането на температурата на одеялото.

Качество на черупката

Това одеяло се предлага с двустранно покритие. Едната страна е проектирана за охлаждане и отнемане на влага, а другата е изработена от тънка материя за топлина. Капакът може да се пере в машина и да се суши за лесна грижа.

Контрол на температурата

Тъй като капакът има технология за двустранен контрол на температурата, траверсите могат да изберат хладната, влагозадържаща страна или топлата, уютна страна. Въпреки обратимостта си обаче, одеялото може да е твърде тежко и топло за някои траверси.

Опции за тегло

Purple все още не предлага опции за тегло, така че Purple + Gravity Blanket се предлага само в едно тегло: 35 паунда. За някои траверси това одеяло може да е твърде тежко.

Разпределение на запълване

Въпреки че одеялото е от по-тежката страна, пълненето на стъклени топчета е равномерно разпределено по одеялото, за да се ограничи групирането и обединяването. С един или два траверса под одеялото, всеки трябва да изпита между 10-17 килограма натиск в зависимост от размера на тялото си.

Трайност

Тъй като Purple + Gravity Blanket включва стъклени мъниста, а не пластмаса, то трябва да издържи добре с течение на времето. Качественият капак може също да удължи продължителността на живота, като предпази вложката от външни повреди.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Обикновено претегленото одеяло трябва да тежи около 10% от телесното тегло на спящия. Някои траверси може да предпочетат по-тежък вариант, който осигурява по-голям натиск, докато други може да се наклонят към по-леко одеяло, което позволява повече движение.

Одеялото Purple + Gravity Weighted тежи 35 паунда и прилага между 10-17 паунда нежен натиск на спалня. Тъй като Purple + Gravity Weighted Blanket покрива голяма площ (90 инча на 90 инча), теглото е разпределено на по-широка повърхност от повечето модели.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за лилаво претеглени одеяла

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Purple ще се доставя до всички 50 щата и Канада.
  Можете да закупите продукти на Purple на техния уебсайт, в техния магазин за тухли и хоросани в Лехи, Юта, или чрез партньори на дребно като Bed Bath & Beyond и Macy’s.

 • Доставка

  Повечето поръчки се доставят в рамките на 3-5 дни. Клиентите, разположени в съседните САЩ, могат да се възползват от безплатната доставка. Ще има допълнителни разходи за доставка до Аляска и Хавай, които се изчисляват при плащане.

 • Пробен период

  Purple има 30-дневна политика за връщане, която предлага пълно възстановяване на покупната цена, ако клиентите не са доволни от одеялото. Продуктът трябва да бъде в оригиналната си опаковка, невредим и чист. Клиентът плаща за връщане на пратката.

 • Гаранция

  Purple не предлага гаранция за Purple + Gravity Weighted Blanket. Ако продуктът е повреден или дефектен, клиентите могат да се свържат с обслужването на клиенти на Purple в рамките на 30 дни за евентуално възстановяване или замяна. Purple изисква описание и снимка на щетите в искането за възстановяване или замяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector