Menu Close

Преглед на одеялото, претеглено от Quility

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Quility

Базиран в Съединените щати, Quility е основан с цел да произвежда претеглени одеяла с най-добрите материали на пазара, за да осигури комфорт на страдащите от безсъние, тревожност и ПТСР. За тази цел компанията се фокусира върху един основен продукт: Quility Weighted Blanket.

Това одеяло се предлага в шест цветови варианта, всеки от които споделя едни и същи материали. Черупката е изработена от памук, подсилен с полиестерна подложка, а пълнежът е направен от стъклени микронизли с полиестерна подложка. Всяко одеяло също се доставя с покривало от полиестер от полиестер с гладка страна и тънка страна. Корицата се прикрепва към одеялото с помощта на връзки. Като цяло всяко одеяло е изградено от седем слоя за превъзходен комфорт и издръжливост.

Претегленото одеяло Quility се предлага в единични, двойни, пълни и размери на кралица / крал, вариращи от 5 паунда до 30 паунда, за да отговарят на траверси с различни размери.

Ще предоставим подробна разбивка и анализ на Quility Weighted Blanket, включително неговата производителност, конструкция, материали, опции и политики. Също така ще подробно разгледаме важни съображения за всеки купувач, който мисли да закупи претеглено одеяло.

Разбивка на преглед на одеяло, претеглено от Quility

Претегленото одеяло Quility може да е идеално съчетание за траверси, търсещи особено уютен вариант. Неговите стъклени микрозърна отговарят по-плътно на тялото, отколкото пластмасовите мъниста, а полиестерната подложка добавя към същественото му усещане. Калъфът за пухена завивка е мек и размит, за да увеличи допълнително уюта. Тъй като капакът е подвижен, горещите траверси и тези в по-топъл климат могат да го свалят или да закупят отделно покривало за юргани. Многослойната конструкция на Quility обаче все още може да улавя твърде много топлина за някои индивиди.

Докато много претеглени одеяла се предлагат само с една или две опции за тегло, Quility Weighted Blanket се предлага в осем тежести, за да подхожда по-добре на траверси с различни размери. Поради това може да се хареса на купувачите, които търсят по-леко претеглено одеяло за детето си, както и на тези, които искат по-тежка опция, която да споделят с партньора си.

Като цяло, Quility Weighted Blanket се откроява със своята иновативна седемслойна конструкция и широката си гама от опции за тегло. Въпреки че може да не е идеален за някои хора, които са склонни да спят горещо, той осигурява забележимо усещане за прегръдка и уютно усещане.

Материали и опции

Quility произвежда само едно претеглено одеяло, но купувачите все още имат много възможности за избор поради широката си гама от цветове, размери и опции за тегло. Претеглените одеяла, включително Quility, обикновено са изработени, за да се поберат на стандартни размери на матрака без надвес. Това ги прави по-малки от конвенционалните легла, но намалява вероятността допълнителното тегло да издърпа одеялото от ръба на леглото.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Цветови опции Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Претеглено одеяло Quility Premium Единична, двойна, пълна, кралица / крал 5 lbs., 7 lbs., 10 lbs., 12 lbs., 15 lbs., 20 lbs., 25 lbs., 30 lbs. Слонова кост, флот, сиво, аква, шеврон, розово Стъклени мъниста, подложка от полиестер 100% памук Единични 5 lbs.: 36 ”x 48”

Единични 7 lbs. и 10 lbs: 41 “x 60”

Двойна стая: 48 ”x ​​72”

Пълен: 60 ”x 80”

Кралица / крал: 86 ”x 92”

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Претеглените одеяла обикновено струват между 100 и 300 долара. Quility попада удобно в средния диапазон.

Разликите в цените между марките обикновено се появяват поради вариации в материалите, конструкцията, качеството, размера и теглото. Дори между Quility Weighted Одеяла, цената ще варира в зависимост от размера и теглото, избрани от купувача. По-големите, по-тежки опции струват на производителя повече за производство и тези разходи обикновено се прехвърлят на потребителите.

Докато купувачите на бюджета може да се изкушат да изберат претеглено одеяло само въз основа на цената, това вероятно няма да доведе до най-добрата стойност за парите ви. Ако планирате да използвате вашето претеглено одеяло дългосрочно, в крайна сметка може да похарчите по-малко, като закупите висококачествен модел, който не трябва да подменяте веднага. По подобен начин по-големите хора и спящите, които планират да споделят одеялото с партньор, могат да се възползват от по-тежка и следователно по-скъпа опция.

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Въпреки че всички претеглени одеяла имат за цел да насърчат релаксацията чрез прилагане на натиск, имитиращ прегръдка, те се различават по своята производителност, качество, материали и тежести. Всяко претеглено одеяло може да е идеално за някои траверси, но намирането на най-добрия вариант за вашите нужди и предпочитания изисква внимателно обмисляне на ключови фактори.

Претегленото одеяло Quility печели солидни оценки за нашите категории на изпълнение. Той има изключително богат избор от тежести и освен това се отличава с разпределение на пълнежа и издръжливост. Нашите тестери смятат, че най-слабите места на Quility Weighted Blanket са неговото задържане на топлина и лекота на грижа, но купувачите, които търсят уютен вариант и нямат нищо против да измият на ръка или химическо чистене на вътрешното одеяло, не трябва да бъдат възпирани.

Качество на запълване

Претегленото одеяло Quility използва стъклени микрозърна, които обикновено се считат за един от най-качествените материали за пълнене. Всяка мъниста е по-фина и по-гладка от повечето пластмасови алтернативи, придавайки по-близко съответствие и по-малко текстурирано усещане. Стъклените микрозърна също са по-тихи от пластмасовите, което може да е важно за онези, които са чувствителни към звуци.
Слоевете от полиестерна подложка добавят насипно състояние и топлина, но те също могат да накарат Quility да улавя повече топлина от някои опции на пазара.

Качество на черупката

Черупката на Quility има плътно усещане благодарение на използването на памук с полиестерна подложка. Тази конструкция също трябва да помогне на черупката да се задържи добре с течение на времето.

Контрол на температурата

Неговата полиестерна подложка, седемпластова конструкция и подвижно покритие от ниска завивка придават на Quility Weighted Blanket уютно усещане, подходящо за хладни нощи. Въпреки това, същите черти, които правят Quility топло, също могат да ограничат въздушния поток, което може да доведе до прегряване на някои траверси.

Опции за тегло

Качеството предлага изключителен набор от опции за тегло за своето претеглено одеяло, обхващащо тежести от 5 паунда до 30 паунда, с множество опции между тях.

Разпределение на запълване

Зашити квадратни торбички държат пълнежа на място за по-равномерно разпределение. Докато стъклените мъниста не трябва да се събират неравномерно, те могат да се движат малко в джобовете си. Вътрешното одеяло също може да се измести във вътрешността на завивката, което понякога води до неравномерно усещане.

Трайност

Поради своята седемслойна конструкция и дебело покривало, Quility Weighted Blanket би трябвало да издържи по-добре от много претеглени одеяла на пазара. Следването на инструкциите за грижи може допълнително да увеличи продължителността на живота му.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Експертите обикновено препоръчват на спящите да изберат претеглено одеяло, което е приблизително 10 процента от телесното им тегло. Личните предпочитания обаче също влизат в сила. Някои хора могат да предпочетат допълнителната прегръдка на малко по-тежък вариант, докато други може да намерят по-леко одеяло по-малко ограничаващо.

Купувачите също трябва да имат предвид, че по-големите размери на одеялото разпределят тежестта върху по-широка площ, така че по-тежко одеяло с кралски размер може действително да се чувства по-леко от одеяло с двойни размери, което тежи по-малко.

Много купувачи купуват претеглени одеяла за децата си, като в този случай е особено важно да се уверите, че одеялото не е твърде тежко или ограничаващо. Претеглените одеяла също обикновено не се препоръчват за деца под две години поради съображения за безопасност.

Quility предлага осем разновидности с тегло, така че повечето купувачи трябва да могат да намерят вариант, който е подходящ за техния тип тяло и лични предпочитания. Компанията разполага и с полезно ръководство за размер на одеялото, за да опрости процеса на избор на тегло.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с тегло Quility

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Претегленото одеяло Quility е достъпно чрез уебсайта Quility и Amazon. Поръчки чрез официалния уебсайт се доставят в рамките на Съединените щати.

 • Доставка

  Когато бъдат закупени чрез официалния уебсайт, Quility Weighted Blanket се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Повечето поръчки пристигат в рамките на 4 до 9 работни дни. Ускорената доставка се предлага срещу допълнително заплащане. Тези поръчки обикновено пристигат за 1 до 2 работни дни. Одеялото пристига спретнато сгънато в кутия.

 • Пробен период

  Quility има 30-дневна политика за връщане. Клиентите могат да върнат претегленото си одеяло за пълно възстановяване на покупната цена през този период. Клиентът плаща за връщане на пратката. Използваните или повредени одеяла могат да наложат 25% такса за възстановяване.

 • Гаранция

  Понастоящем Quility Blanket няма гаранционна политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector