Menu Close

Преглед на претегленото одеяло Vellux

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла, претеглени от Vellux

Въпреки че името на марката му може да не бъде разпознато веднага, Vellux всъщност е собственост и се управлява от компания, която има над 200-годишна история в индустрията за домашни стоки. WestPoint Home, компанията майка на Vellux, е добре известна със спално бельо, кърпи и одеяла.

В момента Vellux предлага два размера претеглени одеяла, които се третират като различни модели, но имат една и съща основна конструкция. Одеялото с тежко тегло Vellux трябва да се побере на пълно легло или с двойно легло, докато хвърлянето с тежко тегло Vellux е малко по-малко, за да побере един човек. Vellux предлага редица различни опции за тегло и за двата размера, което ви позволява да изберете одеяло, което отговаря на вашите нужди.

Претегленото одеяло Vellux се състои от малки стъклени мъниста, заобиколени от полиестерна вата, памучно-полиестерна смесена обвивка и плюшен полиестерен капак, който може да се сваля и да се пере в пералня.

Ще оценим качеството на тези дизайнерски характеристики и доколко добре се представя претегленото одеяло като цяло.

Разбивка на преглед на претеглено одеало Vellux

Претегленото одеяло Vellux е силна опция като цяло, класирайки се добре във всичките ни категории на изпълнение.

Всички материали, използвани в претегленото одеяло Vellux, са доста стандартни за най -добре претеглените одеяла, но има няколко забележителни характеристики, които влияят на производителността.

Тъй като Vellux Weighted Blanket съдържа стъклени мъниста, а не пластмасови гранули, то трябва да прегръща тялото плътно, без да улавя много топлина. Полиестерната вата омекотява мънистата, за да заглуши тяхната текстура и да добави плюш. Смесената обвивка от полиестер-памук обхваща пълнежа, с решетъчни шевове, за да разпредели теглото по-равномерно. Всяко одеяло се доставя и с покривало от руно, което може да се свали за лесно почистване.

Одеялото балансира мекота, контрол на температурата и качествени материали, като същевременно предлага достатъчно опции за тегло и цвят, за да отговарят на много траверси.

Материали и опции

Одеялото с тежко тегло Vellux се предлага в два различни размера, които имат една и съща основна конструкция, но се третират като отделни модели. Докато стандартното одеяло се предлага в три различни тежести, хвърлянето има четири опции за тегло. Тези претеглени одеяла се предлагат в редица различни цветове, включително девет опции за хвърляния и шест за стандартните одеяла.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Одеяло с тежко тегло Vellux Кралица 15 lbs., 20 lbs, 25 lbs Стъклени мъниста, полиестер Черупка: смес от полиестер и памук

Калъф: Полиестер

60 “x 80”
Претеглено хвърляне с тежко тегло Vellux Хвърли 12 lbs., 15 lbs., 20 lbs., 25 lbs. Стъклени мъниста, полиестер Черупка: смес от полиестер и памук

Калъф: Полиестер

54 “x 72”
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Одеялото с тежко тегло Vellux се предлага в стандартен размер, подходящ за повечето легла, или като хвърляне. Разликата в ценообразуването се основава изцяло на теглото и можете да очаквате да платите толкова за хвърляне, колкото бихте платили за стандартно одеяло.

Цените за претегленото одеяло Vellux са средни за този тип продукти. Някои от по-скъпите претеглени одеяла на пазара използват материали, подобни на Vellux, което може да го направи особено добра стойност. Освен това Vellux се предлага с капак, докато много конкуренти предлагат да го закупите отделно. Това допълнително повишава стойността.

Претеглено одеало Vellux Ценообразуване

Продукт 12 lbs. 15 lbs. 20 lbs. 25 lbs.
Одеяло с тежко тегло Vellux Неприложимо 160 долара 180 долара 200 долара
Претеглено хвърляне с тежко тегло Vellux 140 долара 160 долара 180 долара 200 долара

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Одеялото с тежко тегло Vellux се представя много добре, особено като се има предвид ценовата точка от средния клас. Няколко елемента на дизайна допринасят за неговите силни оценки.

Пълнежът от стъклени мъниста, облицован с полиестерна вата, осигурява равномерно разпределено тегло. Докато мънистата остават хладни, полиестерът трябва да поддържа одеялото топло и удобно, докато заглушава шума и усещането от мънистата вътре. Полиестер-памучна обвивка съдържа пълнежа и зашити джобове, за да го задържи на място, за да намали обединяването.

Капакът използва сравнително дебел, плюшен руно от полиестер. Полиестерните сатенени тръби омекотяват ръба. Капакът е подвижен и се пере в пералня.

Vellux предлага това претеглено одеяло за 15, 20 и 25 паунда. Този диапазон на тегло е подходящ за повечето възрастни. Купувачите обаче трябва да отбележат, че траверсите с тегло под 150 паунда може да предпочетат по-леко претеглено одеяло, като например хвърлянето с тежко тегло Vellux с тегло 12 килограма.

Ще анализираме някои от най-важните характеристики на одеялото с тежко тегло Vellux.

 

Качество на запълване

Претегленото одеяло Vellux използва стъклени мъниста и полиестерна възглавница, за да поддържа одеялото меко въпреки допълнителното му тегло. Стъклените мъниста също са склонни да останат по-студени от повечето пластмасови пълнители за пелети, въпреки че полиестерната подложка изолира добре.

Качество на черупката

Това одеяло използва полиестерно-памучна смесена обвивка и полиестерно покривало. Черупката съдържа и разпределя пълнежа, докато капакът добавя плюшеност и опростява процеса на почистване. Дебелите тръбопроводи по ръба на одеялото се чувстват меки на допир.

Контрол на температурата

Стъклените мъниста обикновено остават относително хладни, а памукът е дишащ материал, така че пълнежът на Vellux Heavy Weight Weighted Blanket не трябва да задържа много топлина и черупката му трябва да позволява циркулация на охлаждащия въздух. Въпреки това, полиестерната вата осигурява умерена изолация, а покритието от полиестерно руно придава уют. Горещите траверси могат да намерят одеялото прекалено топло за целогодишна употреба, но използването на вложката без капака трябва да ограничи натрупването на топлина.

Опции за тегло

В момента Vellux предлага одеяла с тегло 15-, 20- и 25-килограмови. Тези опции за тегло обикновено са най-популярни, така че одеалото с тежко тегло Vellux трябва да е подходящо за повечето възрастни.

Разпределение на запълване

Пълнежът се състои от 87% стъклени мъниста и 13% полиестер. Тази комбинация от материали, заедно с модела на зашиване на мрежата, трябва да гарантира, че мънистата няма да се натрупват от едната страна на одеялото, така че налягането да се разпределя равномерно по тялото.

Трайност

Благодарение на качествените си материали, одеялото с тежко тегло Vellux трябва да се държи добре с подходяща грижа. Капакът е подвижен и може да се пере в пералня, като помага за защитата на вашето претеглено одеяло, като същевременно позволява по-често почистване на повърхността.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Претегленото одеяло Vellux се предлага в опции от 15, 20 и 25 паунда. Изборът на подходящото тегло за вашите нужди ще бъде важно, за да се осигури възможно най-доброто преживяване.

Като общо правило трябва да изберете одеяло, което е приблизително 10% от телесното ви тегло. Например, ако сте 150 килограма, одеяло от 15 килограма. Въпреки това, в зависимост от вашите лични предпочитания и наличните опции за тегло, можете да закупите одеяло малко по-леко или по-тежко от това целево тегло.

Докато обхватът на тежки тежести Vellux с тегло 15-25 паунда е подходящ за повечето спящи, децата и възрастните възрастни може да се нуждаят от по-лек вариант, за да се уверят, че могат да го премахнат в случай на спешност.

По принцип трябва да се консултирате с лекар, преди да закупите претеглено одеяло за дете, лице с проблеми с мобилността или някой със съпътстващи здравословни проблеми. Повечето експерти съветват децата под 2 или 3 години да не използват претеглено одеяло, независимо от теглото му. Опциите за тегло на Vellux също ще бъдат твърде тежки за много по-големи деца, но по-леките версии може да са подходящи за някои тийнейджъри.

В крайна сметка правилното тегло на одеялото ще зависи от вашите лични предпочитания. Vellux предлага 100-дневен пробен период, така че ако избраното от вас тегло не е идеално, можете да се върнете за възстановяване на сумата.

 

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла, претеглени от Vellux

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Vellux изпраща своите претеглени одеяла навсякъде в САЩ, включително Хавай и Аляска. Поръчките директно през уебсайта на компанията не могат да се доставят до американски територии или международни местоположения. Продуктите на Vellux се предлагат и от външни търговци, включително Amazon, Macy’s и Kohls, въпреки че се прилагат различни правила за доставка и връщане.

 • Доставка

  Vellux обикновено изпраща поръчки в рамките на два работни дни и поръчките се изпращат със застраховка и проследяване без допълнителни разходи. Поръчки над $ 25 през уебсайта на Vellux отговарят на условията за безплатна доставка. Предлагат се по-бързи опции за доставка срещу допълнително заплащане.

  Ако се намирате в съседните САЩ, можете да очаквате да получите пакета си в рамките на 3 до 7 работни дни. Доставките до Аляска и Хавай обикновено могат да отнемат от 10 до 15 работни дни.

 • Пробен период

  Претеглените одеяла, закупени чрез уебсайта на Vellux, отговарят на условията за 100-дневен безрисков пробен период. Ако решите, че не сте доволни от продукта, можете да го върнете за пълно възстановяване на покупната цена. Vellux не начислява такса за възстановяване.

 • Гаранция

  Въпреки че Vellux предлага безрисков пробен период, той не предоставя гаранции за своите продукти. Въпреки това, някои търговци на дребно на трети страни могат да предоставят свои собствени гаранции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector