Menu Close

Преглед на претегленото одеяло на Yaasa

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с претеглени Yaasa

През 2016 г. Yaasa е основана и започва да продава мебели с акцент върху регулируемостта. Изборът му обхваща офиса до спалнята.

Сред опциите за спалня, които включват регулируема рамка на леглото, матрак и маска за сън, е Yaasa Weighted Blanket. Докато Yaasa предлага други одеяла, тя продава само един претеглен модел одеяло.

Yaasa Weighted Blanket се предлага с две различни опции за тегло: 15 паунда и 25 паунда. Някои хора намират близката прегръдка и излишното тегло за успокояващи.

Това, което прави претегленото одеяло на Yaasa уникално, е, че е набито плетиво, което не само го прави визуално отличителен, но и позволява по-голям въздушен поток. Поради допълнителния си въздушен поток, претегленото одеяло Yaasa може да помогне за предотвратяване на прегряване, като същевременно поддържа определена степен на топлина.

В допълнение към двете опции за тегло, одеялото се предлага и в множество цветове. По този начин можете да сте сигурни, че вашето одеяло координира останалата част от вашия декор.

Ще направим разбивка на конструкцията, ефективността и политиките на Yaasa Weighted Blanket, за да ви помогнем да прецените дали това е най -доброто претеглено одеяло за вас. Също така ще споделим няколко съвета как да изберете идеалното тегло на одеялото.

Разбивка на прегледа на одеалото на Yaasa

Благодарение на ръчно плетения си дизайн, Yaasa Weighted Blanket има уникален външен вид и подобрена дишаща способност. Външността му от 100% памук добавя към способността на одеялото да предотвратява прегряване.

От вътрешната страна полипропиленовите влакна на одеялото осигуряват топлина и е вероятно да останат равномерно разпределени без качеството на торбички като на някои претеглени одеяла на основата на мъниста. Влакната също придават на одеялото допълнително малко таванско помещение, което го кара да се чувства по-дебел и подобен на възглавница.

Докато Yaasa има само две опции за тегло, повечето възрастни трябва да бъдат доволни от едното или другото. Изборът на цветове на Yaasa също ви дава възможност да закупите одеяло, което не само е удобно, но и отговаря на другия ви декор.

Като цяло висококачествените материали на Yaasa Weighted Blanket го правят чудесна възможност за потребители, които се грижат за комфорта, стила и издръжливостта.

Материали и опции

Повърхността на Yaasa Weighted Blanket е направена изцяло от памук, а пълнежът се състои от 100% полипропиленови влакна.

Одеялото се предлага в два варианта за тегло. Имате избор между 15-килограмова или 20-килограмова версия, всяка от които има малко различни размери. 15-килограмовото одеяло е приблизително пълен размер, докато 20-килограмовият вариант е близо до размера на кралицата. Одеялото също се предлага в четири различни цвята: пясък, мъгла, здрач и слонова кост.

Продукт Опции за размер Опции за тегло Материал за пълнене Материал на черупката Размери
Yaasa Претеглено одеяло Неприложимо 15 lbs., 20 lbs. Полипропиленови влакна Памук 15 lbs: 72 ”x 49”

20 lbs.: 78 ”x 55”

Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

И двете опции за размер на Yaasa Weighted Blanket попадат в горния край на средния ценови диапазон за претеглено одеяло, което го прави луксозна опция.

Естествено, колкото по-тежко от двете одеяла, толкова по-скъпо. Това се дължи на увеличените материали и разме
ри. Когато обмисляте дали по-тежкото одеяло си струва повишаването на цената, трябва да вземете предвид вашия тип тяло. Ако сте по-лек човек, по-тежкото одеяло може да се почувства твърде съществено. Ако обаче имате по-голяма рамка или планирате да споделите одеялото с партньор, може би ще искате да изберете по-тежката от двете.

Докато Yaasa Weighted Blanket попада в горния край на средния ценови диапазон, това може да е добра стойност за някои купувачи, особено за тези, които искат да го използват целогодишно. Неговата трайна конструкция може също да му помогне да продължи по-дълго, като същевременно поддържа равномерно разпределение на теглото, което позволява на собствениците да го използват по-дълго от някои алтернативи на по-ниски цени.

Yaasa Претеглени ценови одеяла

Продукт Цена
Yaasa Претеглено одеяло 15 lbs.: $ 249

20 lbs.: $ 269

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Като цяло, Yaasa Weighted Blanket се представя много добре. Започва с високото качество на материалите, които се използват както вътрешно, така и външно.

С пълнежа от полипропиленови влакна, одеялото осигурява умерена топлина, като същевременно се избягва усещането, наподобяващо торбата на боб, което е често срещано в много претеглени одеяла. Равномерното разпределение на пълнежа също така гарантира, че одеялото изпитва постоянна тежест, без особено тежки или леки области.

Неговата памучна обвивка се дължи на мекотата и дишането на одеялото, като последното играе важна роля в контрола на температурата на одеялото. Дишащата материя позволява по-голям въздушен поток, което помага да се запази одеялото хладно и да попречи на усвояването на телесната топлина. Горещите траверси и тези, които живеят в топъл климат, могат да се възползват от изключителната регулация на температурата на Yaasa Weighted Blanket.

Където Yaasa Weighted Blanket излиза накратко, е в неговите опции за тегло. Налични са само две, въпреки че са достатъчно популярни, така че повечето възрастни да бъдат доволни от едното или другото.

Качество на запълване

Полипропиленовите влакна са топли и осигуряват по-голямо таванско помещение, като същевременно избягват текстурираното усещане за промяна, което е често срещано при много претеглени одеяла на пазара.

Качество на черупката

Памучната повърхност придава на одеялото голяма част от неговата мекота, дишане, издръжливост и цялостен комфорт. Увеличеният му въздушен поток балансира топлината на пълнежа за уют без излишна топлина.

Контрол на температурата

Уникалният трикотажен дизайн на капака и памучната повърхност допринасят за увеличеното количество въздушен поток. С тази комбинация одеялото остава готино и подходящо за целогодишна употреба.

Опции за тегло

Налични са само две опции за тегло: 15 паунда и 20 паунда. Докато потребителите може да не успеят да намерят идеалното тегло за техния тип тяло и лични предпочитания, тези опции за тегло са подходящи за повечето възрастни.

Разпределение на запълване

Тъй като одеялото не съдържа мъниста, има значително по-малък шанс пълненето да се измести или обедини, като по този начин се осигурява по-постоянен натиск.

Трайност

Със своя издръжлив дизайн, Yaasa Weighted Blanket е висококачествен модел. Като такъв е вероятно да издържи по-дълго от повечето други претеглени одеяла и да остане като нов за по-дълъг период от време.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Идеалното тегло на одеялото за вас вероятно ще зависи от вашия тип тяло, предназначение и лични предпочитания. Някои хора предпочитат по-леко одеяло, за да се движат повече, докато други може да са по-склонни да изберат по-тежко одеяло, за да се чувстват по-плътни.

Експертите препоръчват претегленото одеяло да бъде около 10 процента от телесното тегло на спящия за оптимален комфорт. Поради тази причина по-леките траверси могат да предпочетат по-леко одеяло, а по-тежките хора могат да предпочитат по-тежък вариант.

Претегленото одеяло Yaasa е единственото претеглено одеяло на компанията и се предлага в два различни варианта за тегло. Тъй като те са 15 паунда и 20 паунда, конвенционалната мъдрост казва, че те ще бъдат най-близо до оптималните за спящи, които са около 150 паунда и 200 паунда, съответно.

Трябва да говорите с лекар, преди да направите претеглено одеяло, ако имате основно медицинско състояние, като сънна апнея или ако купувате претегленото одеяло за дете. Претеглените одеяла на Yaasa са по-тежки, отколкото е препоръчително за повечето деца, така че не забравяйте да обсъдите подходящите опции за тегло с техния доставчик.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от одеяла с претеглени Yaasa

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Yaasa Weighted Blanket корабите в съседните Съединени щати. Клиентите, разположени в Аляска и Хавай, трябва да се свържат с компанията за специални договорености за доставка. Въпреки че Yaasa обикновено не доставя в международен план, можете да се свържете с компанията, за да обсъдите потенциални възможности.

  Можете да закупите Yaasa Weighted Blanket онлайн или в шоурума на компанията в Санта Барбара, Калифорния. Можете също така да изпробвате продуктите на марката в партньорските шоуруми в Чикаго, Илинойс, и Edina, MN.

 • Доставка

  Yaasa изпраща претегленото си одеяло безплатно чрез FedEx в рамките на съседните САЩ. Компанията може също да помогне за организирането на доставка до Аляска и Хавай, въпреки че се прилагат такси.

 • Пробен период

  Претегленото одеяло на Yaasa не се предлага с пробен период и не отговаря на условията за връщане или възстановяване.

 • Гаранция

  Едногодишната ограничена гаранция защитава претегленото одеяло на Yaasa.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector