Menu Close

Преглед на претегленото одеяло на ZonLi

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на одеяла, претеглени от ZonLi

ZonLi е уеб базирана компания, която продава одеяла и други легла чрез уебсайтове на трети страни. Някои от най-популярните продукти на компанията са претеглените одеяла, които се предлагат в много размери, тежести и цветове. ZonLi произвежда три вида претеглени одеяла, всеки от които има еднакви стъклени перли и пълнеж от микрофибър, обвити в различни външни материали.

Одеялата и спалното бельо на ZonLi са достъпни за много купувачи благодарение на достъпните им ценови точки и лесните възможности за закупуване. Огромното разнообразие от размери, тежести и покрития от черупки, предлагани от ZonLi, вероятно ще бъдат привлекателни за тези със специфични нужди и предпочитания.

Оригиналното ZonLi Weighted Blanket има външна обвивка от памук, докато Cooling Bamboo Weighted Blanket има обвивка от вискоза, получена от бамбук, предназначена да осигури на спящия усещане за охлаждане на допир и засилено отнемане на влага. Плюшеното одеяло на ZonLi е обвито в мека и уютна полиестерна материя, наречена минки.

В допълнение към своите претеглени одеяла, ZonLi продава завивки във всеки от трите им външни черупкови материала, което ви позволява да персонализирате усещането за вашето претеглено одеяло. Те също така предлагат плетено, луксозно хвърляне от шенил, което е достатъчно значително, за да се използва като претеглено одеяло.

Този преглед ще се фокусира върху оригиналното претеглено одеяло ZonLi. Ще обсъдим конструкцията, ефективността, опциите за тегло и стойността на одеялото и ще подчертаем кой може да му хареса най-много.

Разбивка на прегледа на одеалото на ZonLi

Претегленото одеяло ZonLi е относително евтино претеглено одеяло, предлагано в широк спектър от опции за размер и тегло. С пет размера и 10 избора на тегло, хората от всички типове тяло трябва да могат да намерят подходящо претеглено одеяло от ZonLi.

Всяко одеяло е съставено от множество слоеве с различни функции. Слоевете от микрофибър спомагат за задържането на стъклените топчета на място, но те също така са склонни да задържат топлината. За траверси в по-студен климат или такива, които търсят одеяло, специфично за зимата, ZonLi Weighted Blanket може да е добър избор. Ако спите горещо или живеете някъде на топло, може да искате да преминете в полза на охлаждащото бамбуково одеяло на ZonLi.

Вътрешните компоненти на ZonLi Weighted Blanket са висококачествени и одеялото е доста издръжливо, когато се грижи правилно. Това не е подкрепено с никакъв вид гаранция, но все пак осигурява добра стойност, когато се вземат предвид общите разходи за одеялото. Претегленото одеяло на ZonLi може да бъде отличен мач за всеки, който се нуждае от топло одеяло с тегло на цената под средното ниво.

Материали и опции

ZonLi предлага три вида претеглени одеяла с голямо разнообразие от опции за размер и тегло. Докато всички те имат еднакви стъклени перли и пълнеж от микрофибър, външните черупки на всяко одеяло са изработени за различни функции.

Бамбуковата вискозна обвивка на охлаждащото бамбуково претеглено одеяло може да е най-подходяща за тези, които спят горещо, докато Плюшеното одеяло е увито в мек външен слой, който осигурява допълнителна топлина и уют. Някои тежести и размери на последните също имат страна на шерпа за допълнително размито усещане. Оригиналното ZonLi Weighted Blanket се вписва между тези две опции за затопляне с памучна външна обвивка.

Продукт Опции за размер Материал за пълнене Материал на черупката
Претеглено одеяло ZonLi Малко дете, голямо дете, двойно / пълно, кралица, крал Подплата от микрофибър, стъклени мъниста Памук
ZonLi охлаждащо бамбуково одеяло Голямо дете, двойно / пълно, кралица, крал Подплата от микрофибър, стъклени мъниста Вискоза, получена от бамбук
Плюшено одеяло ZonLi Малко дете, голямо дете, двойно / пълно, кралица Подплата от микрофибър, стъклени мъниста Минки полиестер
Превъртете L – R за повече подробности

Претеглено одеяло ZonLi
Тегло Размери
5 lbs. 36 “x 48”
7 lbs. 41 “х 60”
10 lbs. 41 “х 60”

48 “х 72”

12 lbs. 48 “х 72”
15 lbs. 48 “х 72”

60 “x 80”

17 lbs. 60 “x 80”
20 lbs. 60 “x 80”

80 “x 87”

22 lbs. 60 “x 80”
25 lbs. 60 “x 80”

80 “x 87”

30 lbs. 80 “x 87”
ZonLi охлаждащо бамбуково одеяло
Тегло Размери
7 lbs. 41 “х 60”
10 lbs. 48 “х 72”
12 lbs. 48 “х 72”
15 lbs. 48 “х 72”

60 “x 80”

20 lbs. 60 “x 80”
25 lbs. 60 “x 80”

80 “x 87”

Плюшено одеяло ZonLi
Тегло Размери
5 lbs. 36 “x 48”
7 lbs. 41 “х 60”
10 lbs. 41 “х 60”
12 lbs. 41 “х 60”

48 “х 72”

60 “x 80”

15 lbs. 48 “х 72”

60 “x 80”

17 lbs. 48 “х 72”

60 “x 80”

18 lbs. 48 “х 72”
20 lbs. 60 “x 80”
22 lbs. 48 “х 72”

60 “x 80”

23 lbs. 60 “x 80”
25 lbs. 60 “x 80”

Информация за цените

Обикновено спящите могат да очакват да платят около $ 100 до $ 300 за претеглено одеяло. Трите претеглени опции на ZonLi са сравнително евтини в сравнение с други на пазара. ZonLi има огромен диапазон от размери и тегла в рамките на техните линии, което създава доста голям ценови диапазон. Тъй като вътрешните компоненти на одеялата са едни и същи и те се различават само по материалите на черупката, трите модела одеяла на ZonLi се оценяват много подобно един на друг.

Както е обичайно при матраците и спалното бельо, цените се увеличават с размера. Претеглените одеяла също се увеличават, тъй като стават по-тежки, тъй като изискват повече материали. Най-малкият и лек вариант обикновено е най-евтиният, докато най-голямото и тежко одеяло обикновено е най-скъпото. Като цяло, претеглените одеяла често са малко по-скъпи от нетеглените одеяла, направени с подобни материали, но потенциалните предимства на претегленото одеяло могат да надхвърлят разликата в разходите за някои траверси.

Тъй като цените са толкова близки между трите одеяла, решаващият фактор вероятно ще бъде колко топло от одеялото искате. Спящите в по-студен климат може да искат да закупят версиите ZonLi Original и Plush, докато тези, които спят горещо, могат да предпочетат ZonLi Cooling Bamboo Weighted Blanket.

Купувачите с ограничен бюджет също трябва да гледат цените на няколко цветови опции, тъй като може да има значителни разлики между стиловете. Цените и наличността подлежат на промяна.

Претеглени рейтинги на ефективността на одеялото

Когато изследвате най -добре претеглените одеяла, има няколко ключови фактора, които трябва да имате предвид. Важно е да се вземат предвид материалите на одеялото, как то регулира температурата и неговата дълготрайност, особено при сравняване между различни модели или марки. ZonLi предлага три различни претеглени одеяла, следващите оценки са за оригиналното ZonLi претеглено одеяло.

Претегленото одеяло ZonLi има широка гама от опции за тегло, които позволяват на траверсите да изберат оптимално или почти оптимално тегло за своя тип тяло. Вътрешният пълнеж на ZonLi Weighted Blanket е висококачествени стъклени мъниста, обвити от слоеве подложки от микрофибър, които предотвратяват изтичането или преразпределението на мънистата, за да поддържат по-равномерна прегръдка.

Слоевете от микрофибър също п
омагат за изолирането на одеялото, което го прави изключително топло и добър вариант за тези, които се нуждаят от истинско одеяло за студено време. Въпреки това, докато микрофибърът създава топлина, той също така забранява въздушния поток, което може да е проблематично за тези, които се нуждаят от повече регулиране на температурата.

Памучното покритие добавя малко към дишането на одеялото, макар и недостатъчно, за да противодейства на вътрешните слоеве. ZonLi препоръчва да се използва завивка, така че самото одеяло да не се налага да се пере толкова често. В зависимост от избраните от вас материали, добавянето на завивка може също да отнеме от цялостното дишане на одеялото.

Качество на запълване

Напълненото одеяло на ZonLi се състои от хипоалергенни стъклени мъниста без мирис. Претеглените одеяла, при които се използват стъклени мъниста, обикновено спят по-хладно от тези с пластмасови мъниста или пелети и са по-близо до тялото.

Качество на черупката

Памучната обвивка е гладка на допир, а технологията за шиене с висока плътност разделя пълнежа на квадратни отделения за равномерно разпределение. ZonLi препоръчва да закупите завивка, която увеличава общите разходи за покупка.

Контрол на температурата

Претегленото одеяло на ZonLi е относително топло поради подплатата от микрофибър. Въпреки това, памучната обвивка е дишаща и пълненето на стъклени топчета трябва да остане по-хладно от повечето одеяла с пластмасови пелети. Въпреки че може да е прекалено топло за някои горещи траверси, повечето хора вероятно ще намерят претегленото одеяло ZonLi уютно и удобно, особено през по-студените месеци.

Опции за тегло

Диапазонът на теглото на ZonLi е отличен, с 10 различни опции, които варират от 5 до 30 паунда. Поради това разнообразие, намирането на одеяло в подходящия диапазон на теглото ви може да бъде по-лесно с ZonLi от други марки.

Разпределение на запълване

Най-горният слой за капитониране на ZonLi Weighted Blanket помага да се гарантира, че пълнежът не се обединява на една страна и че стъклените мъниста остават равномерно разпределени в одеялото.

Трайност

Претегленото одеяло ZonLi е изработено от достойни качествени материали. Потребителите могат да очакват добра продължителност на живота, особено когато се има предвид ниската цена.

Колко тежко трябва да бъде моето одеяло?

Като цяло, претегленото одеяло трябва да бъде около 10% от общото тегло на спалния човек. Наличността и личните предпочитания може да ви накарат да изберете одеяло малко повече или по-малко от тези 10%, но това е добра изходна линия, която да имате предвид, когато правите избора си. В допълнение към теглото, трябва да вземете предвид възрастта и колко хора планират да използват одеялото.

ZonLi предлага одеяла в пет размера, като два са предназначени специално за деца. Най-малкото претеглено одеяло, което ZonLi предлага, тежи 5 килограма и е с размери 36 инча на 48 инча. Следващият размер нагоре, 41 инча на 60 инча, се предлага при избор от 7 и 10 килограма. Тези, които пазаруват за деца с тегло около 50 до 100 паунда, вероятно ще намерят добър вариант в рамките на разширения обхват на ZonLi и теглото.

Двойките също могат да намерят много опции на ZonLi за полезни. С нарастването на одеялата теглото става по-разпръснато. Двама души, които споделят одеяло, може да предпочетат по-тежък вариант, така че и двамата да изпитат усещането за прегръдка. Претегленото одеяло ZonLi има одеяла с по-големи размери, подходящи за споделяне, които варират от 15 до 30 паунда.

Важно е да се отбележи, че експерти
те не препоръчват претеглени одеяла за деца под 2 години, независимо от размера на детето. Може също да поискате да се консултирате с лекаря на детето си, ако то има основни здравословни проблеми или слабо развити мускули, особено ако тези състояния могат да им попречат да могат да свалят одеялото при спешни случаи. Възрастни със съпътстващи здравословни състояния също трябва да се консултират с лекаря си преди употреба.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на одеяла, претеглени от ZonLi

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  ZonLi продава своите одеяла онлайн чрез търговци на дребно на трети страни. Тъй като се продава предимно чрез Amazon, той може да бъде изпратен навсякъде в зоната за доставка на Amazon.

 • Доставка

  ZonLi Weighted одеяла, закупени чрез Amazon кораб безплатно в рамките на САЩ чрез FedEx, UPS и / или USPS. Начините на доставка могат да варират за одеяла, закупени от други търговци.

 • Пробен период

  Няма пробен период, но продуктът отговаря на условията за безплатна политика на Amazon за връщане, която позволява артикулите в ново или неизползвано състояние да бъдат заменени или върнати в рамките на 30 дни след покупката.

 • Гаранция

  ZonLi не предлага гаранция за своите претеглени одеяла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector